pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta "Yemek Saati" Uygulaması

16.03.2017 - 12:08, Güncelleme: 16.03.2017 - 12:08
 

Ulaş'ta "Yemek Saati" Uygulaması

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesindeki bir okulda, "yemek saati" uygulaması başlatıldı. İlçeye bağlı Eskikarahisar Köyü İlkokulunda çocuklara yemek kültürü...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesindeki bir okulda, "yemek saati" uygulaması başlatıldı. İlçeye bağlı Eskikarahisar Köyü İlkokulunda çocuklara yemek kültürü kazandırmak ve ev yemeklerini sevdirmek için velilerin katkılarıyla "yemek saati" uygulaması başlatıldı.Birleştirilmiş sınıflı Eskikarahisar İlkokulu müdür yetkili öğretmeni Nazan Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 öğrencinin eğitim gördüğü okulda haftada bir gün velilerin katılımıyla ev yemekleri yapıldığını ve pişen yemeklerin öğrencilere ikram edildiğini söyledi.Öğrencilerin bu uygulama sayesinde farklı lezzetleri tatma imkanı bulduğunu belirten Öztürk, "Bu etkinlikle öğrencilerimizin hazır gıdalar yerine anne eli değmiş ev yemekleri yemeleri ve yemek kültürü kazanmaları sağlanıyor. Çocuklar okulda velileri ve arkadaşlarıyla birlikte yemek gününü iple çekiyor, heyecanla bekliyor." dedi. Nazan Öztürk, etkinliğinin eğitim öğretim yılı sonuna kadar devam edeceğini ifade etti.
SİVAS (AA) - Ulaş ilçesindeki bir okulda, "yemek saati" uygulaması başlatıldı. İlçeye bağlı Eskikarahisar Köyü İlkokulunda çocuklara yemek kültürü...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesindeki bir okulda, "yemek saati" uygulaması başlatıldı.

İlçeye bağlı Eskikarahisar Köyü İlkokulunda çocuklara yemek kültürü kazandırmak ve ev yemeklerini sevdirmek için velilerin katkılarıyla "yemek saati" uygulaması başlatıldı.

Birleştirilmiş sınıflı Eskikarahisar İlkokulu müdür yetkili öğretmeni Nazan Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 öğrencinin eğitim gördüğü okulda haftada bir gün velilerin katılımıyla ev yemekleri yapıldığını ve pişen yemeklerin öğrencilere ikram edildiğini söyledi.

Öğrencilerin bu uygulama sayesinde farklı lezzetleri tatma imkanı bulduğunu belirten Öztürk, "Bu etkinlikle öğrencilerimizin hazır gıdalar yerine anne eli değmiş ev yemekleri yemeleri ve yemek kültürü kazanmaları sağlanıyor. Çocuklar okulda velileri ve arkadaşlarıyla birlikte yemek gününü iple çekiyor, heyecanla bekliyor." dedi.

Nazan Öztürk, etkinliğinin eğitim öğretim yılı sonuna kadar devam edeceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.