pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta Yaz Kur'an Kursları Başladı

25.06.2018 - 13:08, Güncelleme: 25.06.2018 - 13:08
 

Ulaş'ta Yaz Kur'an Kursları Başladı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, merkez ve köy camilerinde yaz Kur'an kursları başladı.Yaz Kur'an kurslarının açılışını yapan ilçe Kaymakamı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, merkez ve köy camilerinde yaz Kur'an kursları başladı.Yaz Kur'an kurslarının açılışını yapan ilçe Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, Kur'an-ı Kerim'i öğrenmenin önemini anlattı. Yılmaz, Kur'an kurslarının tüm camilerde Diyanet İşleri Başkanlığının, "Camide Çocuk Sesi Vatanımın Neşesi" temasıyla başladığını ve yaklaşık 2 ay süreceğini söyledi.Yılmaz, kurs verecek hocalardan çocuklara sevgiyle yaklaşmalarını da istedi.Kurs açılışına İlçe Müftüsü İzzet Kendir'de katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, merkez ve köy camilerinde yaz Kur'an kursları başladı.Yaz Kur'an kurslarının açılışını yapan ilçe Kaymakamı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, merkez ve köy camilerinde yaz Kur'an kursları başladı.

Yaz Kur'an kurslarının açılışını yapan ilçe Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, Kur'an-ı Kerim'i öğrenmenin önemini anlattı.

Yılmaz, Kur'an kurslarının tüm camilerde Diyanet İşleri Başkanlığının, "Camide Çocuk Sesi Vatanımın Neşesi" temasıyla başladığını ve yaklaşık 2 ay süreceğini söyledi.

Yılmaz, kurs verecek hocalardan çocuklara sevgiyle yaklaşmalarını da istedi.

Kurs açılışına İlçe Müftüsü İzzet Kendir'de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.