pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ulaş'ta Teknoloji Tasarım Ve Resim Sergisi Açıldı

24.05.2017 - 16:08, Güncelleme: 24.05.2017 - 16:08
 

Ulaş'ta Teknoloji Tasarım Ve Resim Sergisi Açıldı

SİVAS (AA) - Ulaş Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda teknoloji tasarım ve resim sergisi açıldı. Okulun teknoloji ve tasarım dersi öğretmeni Şükriye Kılınç...

SİVAS (AA) - Ulaş Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda teknoloji tasarım ve resim sergisi açıldı. Okulun teknoloji ve tasarım dersi öğretmeni Şükriye Kılınç ve öğrencilerin yaptığı çalışmalardan oluşan serginin açılışına, Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, öğretmenler ve veliler katıldı. Serginin açılışını gerçekleştiren Kaymakam Yılmaz, öğrencilerin hazırladıkları projeleri tek tek gezerek öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı. Çalışmaları çok beğendiğini aktaran Yılmaz, "Öğrencilerimizin şimdiden teknoloji ve tasarım alanlarına yönlendirilmesi ve bu alanlarda çalışmalar yapması, onlara önemli yetenekler kazandıracaktır." dedi. Yılmaz, emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Ulaş Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda teknoloji tasarım ve resim sergisi açıldı. Okulun teknoloji ve tasarım dersi öğretmeni Şükriye Kılınç...

SİVAS (AA) - Ulaş Vali Lütfi Tuncel Ortaokulunda teknoloji tasarım ve resim sergisi açıldı.

Okulun teknoloji ve tasarım dersi öğretmeni Şükriye Kılınç ve öğrencilerin yaptığı çalışmalardan oluşan serginin açılışına, Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, öğretmenler ve veliler katıldı.

Serginin açılışını gerçekleştiren Kaymakam Yılmaz, öğrencilerin hazırladıkları projeleri tek tek gezerek öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı.

Çalışmaları çok beğendiğini aktaran Yılmaz, "Öğrencilerimizin şimdiden teknoloji ve tasarım alanlarına yönlendirilmesi ve bu alanlarda çalışmalar yapması, onlara önemli yetenekler kazandıracaktır." dedi.

Yılmaz, emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.