pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ulaş'ta "Şimdi Sivas Zamanı" Kitap Okuma Yarışması Düzenlendi

10.06.2019 - 12:18, Güncelleme: 10.06.2019 - 12:18
 

Ulaş'ta "Şimdi Sivas Zamanı" Kitap Okuma Yarışması Düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde "Şimdi Sivas Zamanı" adlı kitap okuma yarışması düzenlendi. Ulaş Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde "Şimdi Sivas Zamanı" adlı kitap okuma yarışması düzenlendi. Ulaş Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmaya katılan öğrencilere, öğretmen Bünyamin Herdem'in yazdığı Sivas'ın tarihini anlatan "Şimdi Sivas Zamanı" adlı kitapla ilgili sorular soruldu. Ulaş Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Herdem'in yazdığı kitabı ilçe merkez ve köylerinde eğitim gören 4,5,6,7. sınıftan 700 öğrenciye dağıtarak okuma fırsatı sunduklarını söyledi. Öğrencilere kitabın içeriği hakkında sorular yönelttiklerini aktaran Gül, "Sivas'ın 100. yılını geniş bir perspektifte ele alması açısından önemli bir eser. Bu eseri okuyan tüm öğrencilerimiz Sivas Kongresi ve Sivas hakkında temel bilgilere sahip oldular." dedi.Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde "Şimdi Sivas Zamanı" adlı kitap okuma yarışması düzenlendi. Ulaş Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde "Şimdi Sivas Zamanı" adlı kitap okuma yarışması düzenlendi.

Ulaş Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Sivas Kongresi'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmaya katılan öğrencilere, öğretmen Bünyamin Herdem'in yazdığı Sivas'ın tarihini anlatan "Şimdi Sivas Zamanı" adlı kitapla ilgili sorular soruldu.

Ulaş Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Herdem'in yazdığı kitabı ilçe merkez ve köylerinde eğitim gören 4,5,6,7. sınıftan 700 öğrenciye dağıtarak okuma fırsatı sunduklarını söyledi.

Öğrencilere kitabın içeriği hakkında sorular yönelttiklerini aktaran Gül, "Sivas'ın 100. yılını geniş bir perspektifte ele alması açısından önemli bir eser. Bu eseri okuyan tüm öğrencilerimiz Sivas Kongresi ve Sivas hakkında temel bilgilere sahip oldular." dedi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.