pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ulaş'ta Şehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna İftar

20.06.2017 - 10:38, Güncelleme: 20.06.2017 - 10:38
 

Ulaş'ta Şehit Aileleri Ve Gaziler Onuruna İftar

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar düzenledi. Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Ulaş Tarım İşletmesi Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar düzenledi. Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Ulaş Tarım İşletmesi Müdürlüğü Tesislerinde düzenlenen iftar programıyla şehit aileleri ve gazileri ağırladı. İftar öncesi konuklarıyla yakından ilgilenen Yılmaz, şehit yakınları ve gazilerle sohbet etti. Yılmaz, iftarda yaptığı konuşmada, ramazan ayının rahmet, bereket ve mağfiret ayı olduğuna işaret ederek, "Ramazan ayının bu mübarek akşamında sizlerle birlikte olmaktan, birlikte iftar edip oruç açmaktan, aynı sofrayı paylaşmaktan büyük memnuniyet duyuyorum." dedi. Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Yılmaz, şunları kaydetti: "Bizlerin bu topraklarda yaşamasını, bayrağımızın dalgalanmasını kanlarını vererek sağlayan kahraman şehitlerimizi, hayatta olmayan gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Allah'tan rahmet diliyorum. Hayatta olan gazilerimize de aileleriyle birlikte sağlık ve huzur dolu bir hayat diliyorum." Programa Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün ve kurum amirleri de katıldı.
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar düzenledi. Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Ulaş Tarım İşletmesi Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar düzenledi.

Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Ulaş Tarım İşletmesi Müdürlüğü Tesislerinde düzenlenen iftar programıyla şehit aileleri ve gazileri ağırladı.

İftar öncesi konuklarıyla yakından ilgilenen Yılmaz, şehit yakınları ve gazilerle sohbet etti.

Yılmaz, iftarda yaptığı konuşmada, ramazan ayının rahmet, bereket ve mağfiret ayı olduğuna işaret ederek, "Ramazan ayının bu mübarek akşamında sizlerle birlikte olmaktan, birlikte iftar edip oruç açmaktan, aynı sofrayı paylaşmaktan büyük memnuniyet duyuyorum." dedi.

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bizlerin bu topraklarda yaşamasını, bayrağımızın dalgalanmasını kanlarını vererek sağlayan kahraman şehitlerimizi, hayatta olmayan gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Allah'tan rahmet diliyorum. Hayatta olan gazilerimize de aileleriyle birlikte sağlık ve huzur dolu bir hayat diliyorum."

Programa Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün ve kurum amirleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.