pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta Parke Taşı Döşeme Çalışmalarına Başlandı

18.06.2019 - 15:13, Güncelleme: 18.06.2019 - 15:13
 

Ulaş'ta Parke Taşı Döşeme Çalışmalarına Başlandı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı.Belediye Başkanı Turan İlbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı.Belediye Başkanı Turan İlbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hizmet belediyeciliği anlayışıyla çıktıkları yolda vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerinin özveriyle çalıştiğini belirtti.İlçede yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirten İlbey, "Sokakların daha modern bir üst yapıya sahip olmasını sağlamak amacıyla ana caddelerdeki çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi ise ara sokaklarımıza kilit parke taşı döşeme çalışmalarını başlattık. Parke taşı döşeme çalışmalarımızın tamamlanmasıyla, ilçemiz modern yerleşim alanlarına kavuşacak. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı.Belediye Başkanı Turan İlbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde parke taşı döşeme çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanı Turan İlbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hizmet belediyeciliği anlayışıyla çıktıkları yolda vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerinin özveriyle çalıştiğini belirtti.

İlçede yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirten İlbey, "Sokakların daha modern bir üst yapıya sahip olmasını sağlamak amacıyla ana caddelerdeki çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi ise ara sokaklarımıza kilit parke taşı döşeme çalışmalarını başlattık. Parke taşı döşeme çalışmalarımızın tamamlanmasıyla, ilçemiz modern yerleşim alanlarına kavuşacak. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.