pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta Öğretmenlere Robotik Kodlama Eğitimi

18.06.2019 - 10:43, Güncelleme: 18.06.2019 - 10:43
 

Ulaş'ta Öğretmenlere Robotik Kodlama Eğitimi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde robotik kodlama eğitimine katılan öğretmenlere sertifika verildi. Orta Anadolu Kalkınma Ajansının desteğiyle "Ulaş...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde robotik kodlama eğitimine katılan öğretmenlere sertifika verildi. Orta Anadolu Kalkınma Ajansının desteğiyle "Ulaş Robotik Kodlama" projesi düzenlendi. Proje kapsamında robotik kodlama sınıflarında görev alacak öğretmenler 30 saatlik eğitime tabi tutuldu. Eğitimin sonunda öğretmenlere sertifikaları verildi. İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Serhat Duman, 2023 eğitim vizyonu kapsamında ilçedeki tüm eğitim kurumlarında çocukların ilgi, yetenek ve mizaçları doğrultusunda yaşam becerileri kazanımlarına yönelik tasarım ve beceri atölyeleri kurulacağını söyledi. Müdürlüğe bağlı okul öncesi, ilkokul ve ortaokul seviyesinde okulların yeniliklere ve yeteneklere göre modern şekilde düzenleneceğini belirten Duman, proje kapsamında Vali Lütfi Tuncel Ortaokuluna STEM ve robotik kodlama sınıfı, Ulaş İlkokuluna akıl ve zeka oyunları sınıfı, Ulaş Anaokuluna montessori sınıfı, Ulaş İmam Hatip Lisesine ise sanat sınıfı yapılacağını ifade etti. Sertifika alan öğretmenlerin bu kapsamda açılacak olan bu sınıflarda görev yapacağını dile getirdi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde robotik kodlama eğitimine katılan öğretmenlere sertifika verildi. Orta Anadolu Kalkınma Ajansının desteğiyle "Ulaş...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde robotik kodlama eğitimine katılan öğretmenlere sertifika verildi.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansının desteğiyle "Ulaş Robotik Kodlama" projesi düzenlendi. Proje kapsamında robotik kodlama sınıflarında görev alacak öğretmenler 30 saatlik eğitime tabi tutuldu. Eğitimin sonunda öğretmenlere sertifikaları verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Serhat Duman, 2023 eğitim vizyonu kapsamında ilçedeki tüm eğitim kurumlarında çocukların ilgi, yetenek ve mizaçları doğrultusunda yaşam becerileri kazanımlarına yönelik tasarım ve beceri atölyeleri kurulacağını söyledi.

Müdürlüğe bağlı okul öncesi, ilkokul ve ortaokul seviyesinde okulların yeniliklere ve yeteneklere göre modern şekilde düzenleneceğini belirten Duman, proje kapsamında Vali Lütfi Tuncel Ortaokuluna STEM ve robotik kodlama sınıfı, Ulaş İlkokuluna akıl ve zeka oyunları sınıfı, Ulaş Anaokuluna montessori sınıfı, Ulaş İmam Hatip Lisesine ise sanat sınıfı yapılacağını ifade etti.

Sertifika alan öğretmenlerin bu kapsamda açılacak olan bu sınıflarda görev yapacağını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.