pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta Öğretmenler İçin Zeka Oyunları Kursu Açıldı

21.12.2018 - 09:33, Güncelleme: 21.12.2018 - 09:33
 

Ulaş'ta Öğretmenler İçin Zeka Oyunları Kursu Açıldı

SİVAS (AA) - Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilçede görev yapan öğretmenler için zeka oyunları kursu açıldı.Ulaş İmam Hatip...

SİVAS (AA) - Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilçede görev yapan öğretmenler için zeka oyunları kursu açıldı.Ulaş İmam Hatip Anadolu Lisesi toplantı salonundaki kursta öğretmenlere mangala, hayalet, barikat, sudoku, maken, brake, skipitty gibi bir çok oyun öğretilecek.İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde görev yapan öğretmenlerin motivasyonlarını arttırmak amacıyla kursu açtıklarını söyledi.Kursun amacının öğretmenlerin mantık, dikkat ve hafıza gibi zihinsel yetenekleri geliştirmek olduğunu ifade eden Gül, "Öğretmenler mantık, dikkat ve hafıza gibi zihinsel yeteneklerini kullanarak oynadıkları zeka oyunları eğitiminin amaçlarını bilmesi, iletişimde dikkat etmesi gereken hususlar hakkında bilgi sahibi olmaları için açıldı." dedi.Gül, zeka oyunları formatörü Mehmet Biçer'in vereceği 30 saatlik kurs sonunda kursiyer öğretmenlere sertifika verileceğini belirtti.
SİVAS (AA) - Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilçede görev yapan öğretmenler için zeka oyunları kursu açıldı.Ulaş İmam Hatip...

SİVAS (AA) - Ulaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ilçede görev yapan öğretmenler için zeka oyunları kursu açıldı.

Ulaş İmam Hatip Anadolu Lisesi toplantı salonundaki kursta öğretmenlere mangala, hayalet, barikat, sudoku, maken, brake, skipitty gibi bir çok oyun öğretilecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde görev yapan öğretmenlerin motivasyonlarını arttırmak amacıyla kursu açtıklarını söyledi.

Kursun amacının öğretmenlerin mantık, dikkat ve hafıza gibi zihinsel yetenekleri geliştirmek olduğunu ifade eden Gül, "Öğretmenler mantık, dikkat ve hafıza gibi zihinsel yeteneklerini kullanarak oynadıkları zeka oyunları eğitiminin amaçlarını bilmesi, iletişimde dikkat etmesi gereken hususlar hakkında bilgi sahibi olmaları için açıldı." dedi.

Gül, zeka oyunları formatörü Mehmet Biçer'in vereceği 30 saatlik kurs sonunda kursiyer öğretmenlere sertifika verileceğini belirtti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.