pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta Öğrencilerden Konser

29.05.2017 - 12:13, Güncelleme: 29.05.2017 - 12:13
 

Ulaş'ta Öğrencilerden Konser

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde ilkokul öğrencilerinin oluşturduğu grup konser verdi. Ulaş İlkokulu öğrencilerinden oluşan Tarz-ı Cihan Ney topluluğu yıl...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde ilkokul öğrencilerinin oluşturduğu grup konser verdi. Ulaş İlkokulu öğrencilerinden oluşan Tarz-ı Cihan Ney topluluğu yıl sonu etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık Konferans Salonu'nda Klasik Türk Müziği konseri düzenledi. Ulaş İlkokulu Müdürü Engin Tepe, konser öncesinde yaptığı konuşmada, Tarz-ı Cihan Ney topluluğundaki öğrencilere sınıf öğretmeni Salih Temi̇ztürk tarafından 2 yıldır ney kursu verildiğini söyledi.Kurs bitiminin ardından öğrencilerin başarılarını göstermeleri açısından Klasik Türk Müziği, Türk Halk Müziği ve ilahilerin icra edildiği konser verdiklerini belirten Tepe, şunları kaydetti:"Bu tür etkinlikler öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönden gelişimlerinde çok önemli bir yere sahiptir. Çocukların yeteneklerini ancak bu tür etkinliklerle ortaya çıkar. Okullar sadece akademik derslerin yapıldığı yerler olmamalıdır. Her birey kendini tanımalı ve sevdiği, yapabileceği işlere yönelmelidir. Bu konuda velilerimiz de öğrencilerini tanımalı ve çocuğunu ilgi duyduğu alanda yetişmesi için onu desteklemelidir. İnsanlar ancak sevdiği işleri yaparsa mutlu olurlar." Konseri okul müdürleri, öğretmenler, kurum amirleri ve veliler izledi.
SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde ilkokul öğrencilerinin oluşturduğu grup konser verdi. Ulaş İlkokulu öğrencilerinden oluşan Tarz-ı Cihan Ney topluluğu yıl...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde ilkokul öğrencilerinin oluşturduğu grup konser verdi.

Ulaş İlkokulu öğrencilerinden oluşan Tarz-ı Cihan Ney topluluğu yıl sonu etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık Konferans Salonu'nda Klasik Türk Müziği konseri düzenledi.

Ulaş İlkokulu Müdürü Engin Tepe, konser öncesinde yaptığı konuşmada, Tarz-ı Cihan Ney topluluğundaki öğrencilere sınıf öğretmeni Salih Temi̇ztürk tarafından 2 yıldır ney kursu verildiğini söyledi.

Kurs bitiminin ardından öğrencilerin başarılarını göstermeleri açısından Klasik Türk Müziği, Türk Halk Müziği ve ilahilerin icra edildiği konser verdiklerini belirten Tepe, şunları kaydetti:

"Bu tür etkinlikler öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönden gelişimlerinde çok önemli bir yere sahiptir. Çocukların yeteneklerini ancak bu tür etkinliklerle ortaya çıkar. Okullar sadece akademik derslerin yapıldığı yerler olmamalıdır. Her birey kendini tanımalı ve sevdiği, yapabileceği işlere yönelmelidir. Bu konuda velilerimiz de öğrencilerini tanımalı ve çocuğunu ilgi duyduğu alanda yetişmesi için onu desteklemelidir. İnsanlar ancak sevdiği işleri yaparsa mutlu olurlar."

Konseri okul müdürleri, öğretmenler, kurum amirleri ve veliler izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.