pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta Öğrenciler Spora Yönlendiriliyor

23.03.2018 - 12:53, Güncelleme: 23.03.2018 - 12:53
 

Ulaş'ta Öğrenciler Spora Yönlendiriliyor

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde merkez ve köylerinde eğitim gören öğrencilere beden eğitim öğretmenleri tarafından sporun değişik branşlarında kurslar...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde merkez ve köylerinde eğitim gören öğrencilere beden eğitim öğretmenleri tarafından sporun değişik branşlarında kurslar veriliyor.İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin sağlam, kişilikli, duyarlı kurallara uyan, ekip ruhu oluşan bireyler olmaları için spor kursları açtıklarını söyledi.Amaçlarının öğrencileri kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu aktaran Gül, "Ders dışı zamanlarını internet kafelerde geçirmeleri yerine spor salonlarında geçirmelerini istiyoruz. Bunun için de öğrencilerimiz beden eğitimi öğretmenleri gözetiminde futbol, voleybol, basketbol, güreş, badminton, masa tenisi, fitnes ve hentbol kursları alıyor. Her öğrencimiz ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kurslara katılıyor." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde merkez ve köylerinde eğitim gören öğrencilere beden eğitim öğretmenleri tarafından sporun değişik branşlarında kurslar...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde merkez ve köylerinde eğitim gören öğrencilere beden eğitim öğretmenleri tarafından sporun değişik branşlarında kurslar veriliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin sağlam, kişilikli, duyarlı kurallara uyan, ekip ruhu oluşan bireyler olmaları için spor kursları açtıklarını söyledi.

Amaçlarının öğrencileri kötü alışkanlıklardan korumak olduğunu aktaran Gül, "Ders dışı zamanlarını internet kafelerde geçirmeleri yerine spor salonlarında geçirmelerini istiyoruz. Bunun için de öğrencilerimiz beden eğitimi öğretmenleri gözetiminde futbol, voleybol, basketbol, güreş, badminton, masa tenisi, fitnes ve hentbol kursları alıyor. Her öğrencimiz ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kurslara katılıyor." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.