pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta Muhtarlar Toplantısı

17.01.2019 - 16:08, Güncelleme: 17.01.2019 - 16:08
 

Ulaş'ta Muhtarlar Toplantısı

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde ocak ayı muhtarlar toplantısı yapıldı.Altınyayla Kaymakamı ve Ulaş Kaymakam Vekili Halil Dalak başkanlığında gerçekleşen...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde ocak ayı muhtarlar toplantısı yapıldı.Altınyayla Kaymakamı ve Ulaş Kaymakam Vekili Halil Dalak başkanlığında gerçekleşen toplantıda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında alınması gereken önlemler, çocuk ve gençlerin uyuşturucudan uzak tutulması, köy ve mahalle muhtarlarının bu konuda bilinçlendirilmesi ve yaşanan ağır kış şartlarında yapılacak çalışmalar ele alındı. Toplantıda ayrıca Ulaş İlçe Emniyet Amirliği tarafından İçişleri Bakanlığınca hazırlanan "Uyuşturucu ile Mücadele” konulu sunum yapıldı. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Demirbaş, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Hacı Bilen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahat Kelek, köy ve mahalle muhtarları katıldı.
SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde ocak ayı muhtarlar toplantısı yapıldı.Altınyayla Kaymakamı ve Ulaş Kaymakam Vekili Halil Dalak başkanlığında gerçekleşen...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde ocak ayı muhtarlar toplantısı yapıldı.

Altınyayla Kaymakamı ve Ulaş Kaymakam Vekili Halil Dalak başkanlığında gerçekleşen toplantıda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında alınması gereken önlemler, çocuk ve gençlerin uyuşturucudan uzak tutulması, köy ve mahalle muhtarlarının bu konuda bilinçlendirilmesi ve yaşanan ağır kış şartlarında yapılacak çalışmalar ele alındı.

Toplantıda ayrıca Ulaş İlçe Emniyet Amirliği tarafından İçişleri Bakanlığınca hazırlanan "Uyuşturucu ile Mücadele” konulu sunum yapıldı.

Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Fatih Demirbaş, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Hacı Bilen, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahat Kelek, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.