pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta "Matematik Olimpiyatları" Düzenlenecek

18.01.2017 - 09:48, Güncelleme: 18.01.2017 - 09:48
 

Ulaş'ta "Matematik Olimpiyatları" Düzenlenecek

SİVAS (AA) - Ulaş'ta "Geleceği İşleyen Hünerli Eller" Projesi kapsamında ilçe merkezi ve köylerinde eğitim gören ortaokul öğrencileri için "Matematik...

SİVAS (AA) - Ulaş'ta "Geleceği İşleyen Hünerli Eller" Projesi kapsamında ilçe merkezi ve köylerinde eğitim gören ortaokul öğrencileri için "Matematik Olimpiyatları" bilgi yarışması düzenlenecek.İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu etkinliğin Ulaş Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılacağını söyledi."Matematik Olimpiyatları" bilgi yarışmasına her öğrenci kendi öğrenim gördüğü okullarda katılacağını aktaran Aslan, "Öğrencinin öğretim ve öğrenim sürecinde matematiğe karşı ilgi uyandırma, olumlu tutumgeliştirme, inceleme ve araştırma alışkanlığı yaratma, günlük hayatlarında karşılaştıkları problemleri çözmede matematiksel düşünce yapısınıkullanma alışkanlığı edinmesini amaçladık." diye konuştu.Aslan, başarılı öğrencilerin bisikletle ödüllendirileceğini belirtti.
SİVAS (AA) - Ulaş'ta "Geleceği İşleyen Hünerli Eller" Projesi kapsamında ilçe merkezi ve köylerinde eğitim gören ortaokul öğrencileri için "Matematik...

SİVAS (AA) - Ulaş'ta "Geleceği İşleyen Hünerli Eller" Projesi kapsamında ilçe merkezi ve köylerinde eğitim gören ortaokul öğrencileri için "Matematik Olimpiyatları" bilgi yarışması düzenlenecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu etkinliğin Ulaş Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılacağını söyledi.

"Matematik Olimpiyatları" bilgi yarışmasına her öğrenci kendi öğrenim gördüğü okullarda katılacağını aktaran Aslan, "Öğrencinin öğretim ve öğrenim sürecinde matematiğe karşı ilgi uyandırma, olumlu tutumgeliştirme, inceleme ve araştırma alışkanlığı yaratma, günlük hayatlarında karşılaştıkları problemleri çözmede matematiksel düşünce yapısınıkullanma alışkanlığı edinmesini amaçladık." diye konuştu.

Aslan, başarılı öğrencilerin bisikletle ödüllendirileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.