pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta Kilit Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

26.05.2019 - 12:13, Güncelleme: 26.05.2019 - 12:13
 

Ulaş'ta Kilit Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde ana caddelerde kilit parke taşı döşeme çalışmaları başladı.Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde ana caddelerde kilit parke taşı döşeme çalışmaları başladı.Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Turan İlbey, yaptığı açıklamada, "İlçede yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını artırmayı ve sokakların daha modern bir üst yapıya sahip olmasını amaçladık." dedi.Belirlenen program çerçevesinde Esentepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde ve Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi İlçe Hastanesi civarında kilit parke taşı döşemelerine başladıklarını aktaran İlbey, bu yıl ana caddelerdeki kilit parke döşeme çalışmalarını tamamlayacaklarını ifade etti.İlbey, ana caddelerden sonra vatandaşların yollarda yaşadıkları mağduriyeti önlemek için de ara sokaklarda çalışmaları devam ettireceklerini dile getirerek, çalışmaların tamamlanmasıyla ilçenin modern bir görünüme kavuşacağını belirtti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde ana caddelerde kilit parke taşı döşeme çalışmaları başladı.Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde ana caddelerde kilit parke taşı döşeme çalışmaları başladı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Turan İlbey, yaptığı açıklamada, "İlçede yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını artırmayı ve sokakların daha modern bir üst yapıya sahip olmasını amaçladık." dedi.

Belirlenen program çerçevesinde Esentepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde ve Hürriyet Mahallesi Atatürk Caddesi İlçe Hastanesi civarında kilit parke taşı döşemelerine başladıklarını aktaran İlbey, bu yıl ana caddelerdeki kilit parke döşeme çalışmalarını tamamlayacaklarını ifade etti.

İlbey, ana caddelerden sonra vatandaşların yollarda yaşadıkları mağduriyeti önlemek için de ara sokaklarda çalışmaları devam ettireceklerini dile getirerek, çalışmaların tamamlanmasıyla ilçenin modern bir görünüme kavuşacağını belirtti.




Ulaş'ta Kilit Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

Ulaş'ta Kilit Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.