pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta Karla Mücadele Çalışmaları

30.01.2018 - 12:23, Güncelleme: 30.01.2018 - 12:23
 

Ulaş'ta Karla Mücadele Çalışmaları

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, Özel İdare ekipleri ulaşımda aksama yaşanmaması için karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.İlçe Kaymakamı Mahmut...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, Özel İdare ekipleri ulaşımda aksama yaşanmaması için karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.İlçe Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Çavdar, Acıyurt, Kurtoğlu köy yollarında karla mücadele çalışması yapan ekipleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.Çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Yılmaz, "Kar bizim için hem bereket hem de nimettir. Her nimetin bir külfeti olacaktır. İlçe Özel İdaresi ekiplerimiz yerleşim alanlarının yollarının kapanmaması için ilçe genelinde gece gündüz çalışıyorlar. Yerleşim alanlarında ulaşımın aksamaması ve vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor." ifadelerini kullandı. Yılmaz, ayrıca asılsız ihbarlar konusunda köylüleri uyararak, "Yanlış ihbarlar gerçekten acil bir hastanın mağdur kalmasına neden oluyor." dedi.
SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, Özel İdare ekipleri ulaşımda aksama yaşanmaması için karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.İlçe Kaymakamı Mahmut...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde, Özel İdare ekipleri ulaşımda aksama yaşanmaması için karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.

İlçe Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Çavdar, Acıyurt, Kurtoğlu köy yollarında karla mücadele çalışması yapan ekipleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Yılmaz, "Kar bizim için hem bereket hem de nimettir. Her nimetin bir külfeti olacaktır. İlçe Özel İdaresi ekiplerimiz yerleşim alanlarının yollarının kapanmaması için ilçe genelinde gece gündüz çalışıyorlar. Yerleşim alanlarında ulaşımın aksamaması ve vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, ayrıca asılsız ihbarlar konusunda köylüleri uyararak, "Yanlış ihbarlar gerçekten acil bir hastanın mağdur kalmasına neden oluyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.