pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta "Kariyer Günleri" Etkinliği

17.11.2018 - 12:08, Güncelleme: 17.11.2018 - 12:08
 

Ulaş'ta "Kariyer Günleri" Etkinliği

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş İlçesinde lise öğrencilerine yönelik 3. Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.Ulaş İmam Hatip Lisesi rehberlik öğretmeni...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş İlçesinde lise öğrencilerine yönelik 3. Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.Ulaş İmam Hatip Lisesi rehberlik öğretmeni Tülin Türkdoğan ve diğer öğretmenlerin koordinesinde okulun toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe, İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Şevket Bağator, Ulaş İlçe Jandarma Bölük Komutanlığında görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Aysel Yaman ve Uzman Jandarma Çavuş Ali Güçlü konuk oldu. Öğrencilere öncelikle okul ve çevre güvenliği, güvenli trafik eğitimi, internet ve siber zorbalık konularında bilgiler aktaran polis memuru Şevket Bağator, daha sonra polislik mesleğini seçerken dikkat edilmesi gereken başlıca özellikler, mesleğin gerektirdiği kişilik özellikleri, yetenekler, maddi ve manevi tatmin boyutunu anlattı.Yaman ve Güçlü de öğrencilere meslekleri hakkında bilgiler vererek, sorularını yanıtladı.Türkdoğan, rol model olabilecek kişilerle öğrencileri buluşturmak amacıyla düzenledikleri etkinliğin, yıl sonuna kadar devam edeceğini ifade etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş İlçesinde lise öğrencilerine yönelik 3. Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.Ulaş İmam Hatip Lisesi rehberlik öğretmeni...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş İlçesinde lise öğrencilerine yönelik 3. Kariyer Günleri etkinliği düzenlendi.

Ulaş İmam Hatip Lisesi rehberlik öğretmeni Tülin Türkdoğan ve diğer öğretmenlerin koordinesinde okulun toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe, İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Şevket Bağator, Ulaş İlçe Jandarma Bölük Komutanlığında görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Aysel Yaman ve Uzman Jandarma Çavuş Ali Güçlü konuk oldu.

Öğrencilere öncelikle okul ve çevre güvenliği, güvenli trafik eğitimi, internet ve siber zorbalık konularında bilgiler aktaran polis memuru Şevket Bağator, daha sonra polislik mesleğini seçerken dikkat edilmesi gereken başlıca özellikler, mesleğin gerektirdiği kişilik özellikleri, yetenekler, maddi ve manevi tatmin boyutunu anlattı.

Yaman ve Güçlü de öğrencilere meslekleri hakkında bilgiler vererek, sorularını yanıtladı.

Türkdoğan, rol model olabilecek kişilerle öğrencileri buluşturmak amacıyla düzenledikleri etkinliğin, yıl sonuna kadar devam edeceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.