pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta "İlk Ders Oku" Projesi

30.03.2018 - 16:03, Güncelleme: 30.03.2018 - 16:03
 

Ulaş'ta "İlk Ders Oku" Projesi

SİVAS (AA) - Ulaş'ta Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan "İlk Ders Oku" projesi devam ediyor.Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, öğrencilere okuma...

SİVAS (AA) - Ulaş'ta Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan "İlk Ders Oku" projesi devam ediyor.Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen proje kapsamında Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret etti.Kaymakam Yılmaz ve beraberindeki kurum amirleri, bir süre öğrencilerle kitap okudu.Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projenin geçen yıl başladığını hatırlatarak, "Proje bu yıl da ortaokullarımızda ve lisemizde devam ediyoruz. Öğrencilerimiz her gün ilk dersin 15 dakikasında kitap okuyor. Biz de daire amirlerimizle birlikte her cuma günü farklı bir okul olmak üzere bu projeye katılıp, öğrencilerimizle birlikte kitap okuyoruz." diye konuştu.Yılmaz, okul ziyaretlerinde kitap okuyarak öğrencileri bu konuda cesaretlendirdiklerini belirterek, "Umarım tüm öğrencilerimiz ve insanlar okuma alışkanlığına sahip olurlar." dedi.Öğrencilerden Esmanur Aziret ise, şunları söyledi:"İlk ders okuma projesi benim ve çoğu arkadaşımın okumasını geliştirdi. Önceden kelimeleri doğru telaffuz edemiyorduk ama kitap okuduktan sonra daha doğru telaffuz etmeye başladık. İlk 15 dakikada ne kadar kelime okuduğumuzu ölçmeye başladık, bu şekilde daha çok okuduk."
SİVAS (AA) - Ulaş'ta Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan "İlk Ders Oku" projesi devam ediyor.Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, öğrencilere okuma...

SİVAS (AA) - Ulaş'ta Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan "İlk Ders Oku" projesi devam ediyor.

Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen proje kapsamında Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret etti.

Kaymakam Yılmaz ve beraberindeki kurum amirleri, bir süre öğrencilerle kitap okudu.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projenin geçen yıl başladığını hatırlatarak, "Proje bu yıl da ortaokullarımızda ve lisemizde devam ediyoruz. Öğrencilerimiz her gün ilk dersin 15 dakikasında kitap okuyor. Biz de daire amirlerimizle birlikte her cuma günü farklı bir okul olmak üzere bu projeye katılıp, öğrencilerimizle birlikte kitap okuyoruz." diye konuştu.

Yılmaz, okul ziyaretlerinde kitap okuyarak öğrencileri bu konuda cesaretlendirdiklerini belirterek, "Umarım tüm öğrencilerimiz ve insanlar okuma alışkanlığına sahip olurlar." dedi.

Öğrencilerden Esmanur Aziret ise, şunları söyledi:

"İlk ders okuma projesi benim ve çoğu arkadaşımın okumasını geliştirdi. Önceden kelimeleri doğru telaffuz edemiyorduk ama kitap okuduktan sonra daha doğru telaffuz etmeye başladık. İlk 15 dakikada ne kadar kelime okuduğumuzu ölçmeye başladık, bu şekilde daha çok okuduk."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.