pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı

03.05.2019 - 12:38, Güncelleme: 03.05.2019 - 12:38
 

Ulaş'ta İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı. Yardım...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı. Yardım hakkında AA muhabirine açıklamada bulunan Kaymakam Vekili Halil Dalak, "Kaymakamlık olarak ramazan ayı dolayısıyla vakıf çalışanları ve mütevelli heyeti tarafından ilçe merkez ve köylerde inceleme yapıldı. Belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere, yaşlılara ve engellilere gıda yardımı yapmaya başladık." dedi. Hazırlanan yardımlar ailelere dağıtıldı.
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı. Yardım...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), ramazan dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı.

Yardım hakkında AA muhabirine açıklamada bulunan Kaymakam Vekili Halil Dalak, "Kaymakamlık olarak ramazan ayı dolayısıyla vakıf çalışanları ve mütevelli heyeti tarafından ilçe merkez ve köylerde inceleme yapıldı. Belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere, yaşlılara ve engellilere gıda yardımı yapmaya başladık." dedi.

Hazırlanan yardımlar ailelere dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.