pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

20.09.2017 - 10:33, Güncelleme: 20.09.2017 - 10:33
 

Ulaş'ta İçme Suyu Sorunu Çözülüyor

SİVAS (AA) - Ulaş Belediyesi, ilçenin içme suyu sorununu ortadan kaldırmak için çalışma başlattı.Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, ilçeye 15 kilometre...

SİVAS (AA) - Ulaş Belediyesi, ilçenin içme suyu sorununu ortadan kaldırmak için çalışma başlattı.Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, ilçeye 15 kilometre mesafede su kaynağının bulunduğu Tecer Dağı Beş Gözler mevkisindeki çalışmaları yerinde inceledi.Başkan Göçgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Halkımız yaklaşık 35 yıldır su ihtiyacını Sivas Demir Çelik İşletmeleri'nin soğutma suyu üzerinden karşılamaktaydı. Asbest borulardan ve sağlıksız koşullarda içme suyu temin ediliyordu. İlçe halkının daha sağlıklı içme suyuna kavuşması için belediye olarak büyük bir çalışma başlattık." diye konuştu.Suyun kaynağının bulunduğu Beş Gözler mevkisinden içme suyu şebekesine polietilen borularla su vereceklerini dile getiren Göçgün, Yenikarahisar Mahallesi'ne de su verileceğini ifade etti.Göçgün, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini, su borularının döşenmesinin ardından ilçe halkının sağlıklı içme suyuna kavuşacağını kaydetti.
SİVAS (AA) - Ulaş Belediyesi, ilçenin içme suyu sorununu ortadan kaldırmak için çalışma başlattı.Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, ilçeye 15 kilometre...

SİVAS (AA) - Ulaş Belediyesi, ilçenin içme suyu sorununu ortadan kaldırmak için çalışma başlattı.

Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, ilçeye 15 kilometre mesafede su kaynağının bulunduğu Tecer Dağı Beş Gözler mevkisindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Göçgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Halkımız yaklaşık 35 yıldır su ihtiyacını Sivas Demir Çelik İşletmeleri'nin soğutma suyu üzerinden karşılamaktaydı. Asbest borulardan ve sağlıksız koşullarda içme suyu temin ediliyordu. İlçe halkının daha sağlıklı içme suyuna kavuşması için belediye olarak büyük bir çalışma başlattık." diye konuştu.

Suyun kaynağının bulunduğu Beş Gözler mevkisinden içme suyu şebekesine polietilen borularla su vereceklerini dile getiren Göçgün, Yenikarahisar Mahallesi'ne de su verileceğini ifade etti.

Göçgün, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini, su borularının döşenmesinin ardından ilçe halkının sağlıklı içme suyuna kavuşacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.