pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta Bilim Fuarı Açıldı

15.05.2018 - 14:38, Güncelleme: 15.05.2018 - 14:38
 

Ulaş'ta Bilim Fuarı Açıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesine bağlı Baharözü Köyü Ortaokulunda bilim fuarı açıldı.Bilim Fuarın açılışını Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesine bağlı Baharözü Köyü Ortaokulunda bilim fuarı açıldı.Bilim Fuarın açılışını Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bülent Çezik ve Halil Duman gerçekleştirdi.Öğrenciler tarafından hazırlanan 10 projenin bulunduğu stantları tek tek gezen Yılmaz, öğrencilerden bilgi aldı.Çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik eden Yılmaz, "Ülkemizde araştırmacı ve bilimi seven bir gençlik yetişiyor. Bunun en güzel örneği gezdiğimiz stantlardaki projeler." dedi.Yılmaz, fuarın açılmasında emeği geçen Okul Müdürü Bünyamin Herdem'e, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.Fuar açılışına İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hayati Coşgun, köy muhtarı Bekir Aksoy, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesine bağlı Baharözü Köyü Ortaokulunda bilim fuarı açıldı.Bilim Fuarın açılışını Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesine bağlı Baharözü Köyü Ortaokulunda bilim fuarı açıldı.

Bilim Fuarın açılışını Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bülent Çezik ve Halil Duman gerçekleştirdi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan 10 projenin bulunduğu stantları tek tek gezen Yılmaz, öğrencilerden bilgi aldı.

Çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik eden Yılmaz, "Ülkemizde araştırmacı ve bilimi seven bir gençlik yetişiyor. Bunun en güzel örneği gezdiğimiz stantlardaki projeler." dedi.

Yılmaz, fuarın açılmasında emeği geçen Okul Müdürü Bünyamin Herdem'e, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

Fuar açılışına İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hayati Coşgun, köy muhtarı Bekir Aksoy, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.