pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta "Atık Pili Getir, Çikolatayı Götür" Kampanyası

11.12.2017 - 09:58, Güncelleme: 11.12.2017 - 09:58
 

Ulaş'ta "Atık Pili Getir, Çikolatayı Götür" Kampanyası

SİVAS (AA) - Ulaş Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu'nda başlatılan "Atık Pili Getir, Çikolatayı Götür" kampanyasına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.Kampanya...

SİVAS (AA) - Ulaş Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu'nda başlatılan "Atık Pili Getir, Çikolatayı Götür" kampanyasına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.Kampanya kapsamında evlerinde bulunanatık pilleri okullarına getiren öğrenciler, karşılığında okulun müdür yardımcısı Kadriye Yalçın'dan çikolata alıyor.Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Atık pillerin çevreye verdiği zararları herkes biliyor. Atık piller çevremizi geri dönüşü olmayan bir şekilde kirletiyor, zehirliyor." dedi.Öncelikle öğretmenlerin atık pilin zararları hakkında tüm öğrencilere bilgi verdiklerini, daha sonra da kampanyayı başlattıklarını anlatan Yalçın, şöyle konuştu:"Amacımız atık pillerin zararları konusundafarkındalık yaratmaktır. Amacımıza kısa sürede kavuştuk, çok fazla miktarda atık pil topladık. Öğrenciler, sadece kendi evlerinde değil, komşularının evlerinde olan atık pilleri de okula getirip atık pilkutusuna atıyorlar. Biz de bunun karşılığında onlara çikolata ikram ediyoruz."Atık piltoplama kampanyasına katılan 7. sınıf öğrencisi Cemile Gökhan ise, "Evimizde bulunan atık pilleriçöpe atmıyoruz. Eğer çöpe atarsak toprağımızı ve suyumuzu zehirlemiş oluruz, biz olmasa da bizdensonraki nesiller bundan olumsuz etkilenirler. Bu yüzden bitmiş pilleri okula getirip atık pil kutusunaatıyoruz." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Ulaş Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu'nda başlatılan "Atık Pili Getir, Çikolatayı Götür" kampanyasına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.Kampanya...

SİVAS (AA) - Ulaş Vali Lütfi Tuncel Ortaokulu'nda başlatılan "Atık Pili Getir, Çikolatayı Götür" kampanyasına öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Kampanya kapsamında evlerinde bulunanatık pilleri okullarına getiren öğrenciler, karşılığında okulun müdür yardımcısı Kadriye Yalçın'dan çikolata alıyor.

Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Atık pillerin çevreye verdiği zararları herkes biliyor. Atık piller çevremizi geri dönüşü olmayan bir şekilde kirletiyor, zehirliyor." dedi.

Öncelikle öğretmenlerin atık pilin zararları hakkında tüm öğrencilere bilgi verdiklerini, daha sonra da kampanyayı başlattıklarını anlatan Yalçın, şöyle konuştu:

"Amacımız atık pillerin zararları konusundafarkındalık yaratmaktır. Amacımıza kısa sürede kavuştuk, çok fazla miktarda atık pil topladık. Öğrenciler, sadece kendi evlerinde değil, komşularının evlerinde olan atık pilleri de okula getirip atık pilkutusuna atıyorlar. Biz de bunun karşılığında onlara çikolata ikram ediyoruz."

Atık piltoplama kampanyasına katılan 7. sınıf öğrencisi Cemile Gökhan ise, "Evimizde bulunan atık pilleriçöpe atmıyoruz. Eğer çöpe atarsak toprağımızı ve suyumuzu zehirlemiş oluruz, biz olmasa da bizdensonraki nesiller bundan olumsuz etkilenirler. Bu yüzden bitmiş pilleri okula getirip atık pil kutusunaatıyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.