pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta Arazi Yolları Bakıma Alındı

17.07.2018 - 14:58, Güncelleme: 17.07.2018 - 14:58
 

Ulaş'ta Arazi Yolları Bakıma Alındı

SİVAS (AA) - Ulaş'ta ilçeye bağlı köylerin bozuk arazi yolları bakıma alındı.Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, çalışmaları yerinde inceleyerek İlçe...

SİVAS (AA) - Ulaş'ta ilçeye bağlı köylerin bozuk arazi yolları bakıma alındı.Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, çalışmaları yerinde inceleyerek İlçe Özel İdare Müdürü Fadime Ceyhan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Bölgede hasat zamanı çiftçinin tarlasına daha rahat ulaşmasını sağlamak için bu çalışmayı başlattıklarını belirten Yılmaz, "İnşallah bu hasat sezonunda çiftçimiz bol, bereketli, kazasız, belasız bir hasat yapar. Rabbim emeklerinin karşılığını verir." dedi.
SİVAS (AA) - Ulaş'ta ilçeye bağlı köylerin bozuk arazi yolları bakıma alındı.Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, çalışmaları yerinde inceleyerek İlçe...

SİVAS (AA) - Ulaş'ta ilçeye bağlı köylerin bozuk arazi yolları bakıma alındı.

Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, çalışmaları yerinde inceleyerek İlçe Özel İdare Müdürü Fadime Ceyhan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bölgede hasat zamanı çiftçinin tarlasına daha rahat ulaşmasını sağlamak için bu çalışmayı başlattıklarını belirten Yılmaz, "İnşallah bu hasat sezonunda çiftçimiz bol, bereketli, kazasız, belasız bir hasat yapar. Rabbim emeklerinin karşılığını verir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.