pendik escort bayan
ak

Ulaş'ta Altyapı Çalışmaları

19.01.2017 - 11:28, Güncelleme: 19.01.2017 - 11:28
 

Ulaş'ta Altyapı Çalışmaları

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, ilçede altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, altyapı...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, ilçede altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, altyapı çalışmaları kapsamında ilçede 12 köye 90bin metrekarelik kilit parke taşı döşediklerini, ayrıca bu çalışmaların yanı sıra, 20 kilometrelik grup köy yolunun onarım ve stabilizeçalışmalarının yapıldığını belirtti.Yağdonduran ve Yenikarahisar Mahallesi'nin 3 kilometreasfaltının ve Baharözü-Karacalar grup yolunun ise asfalt yama çalışmalarınıntamamlandığını aktaran Altun,Yapalı ve Karacalar köylerinde su isalehattı çalışmalarının bittiğini, 4 köyde su taşkınlarını engellemek içinyollara menfez yapıldığını ifade etti.Akkaya ve Kovalı isale hattının ise yapım işinin projeaşamasında olduğunu, ayrıca Demircilik, Başçayır ve mezralarının kanalizasyonçalışmalarının çalışma proje aşamasında olduğunu dile getiren Altun, 2017 yılında KÖYDES veİl Özel İdaresi programları kapsamında Ulaş'a 50 bin metrekare parke, 6 menfezile 7 kilometre asfalt yapımına başlanacağını kaydetti. Parke taşı döşemesi, yolların asfaltlanması, içme su irsaliye hattı vekanalizasyon çalışmaları sayesinde köylerin daha modern bir görünümekavuştuğunu söyleyen Altun, "Köylerin altyapısını destekleyerek, köyde yaşayanvatandaşlarımızla şehirde yaşayan vatandaşımızın aynı imkanlara sahip olması ve temiz bir ortamda sağlıklı bir yaşam sağlamalarını amaçlıyoruz." dedi. - Eski hükümet konağı yerine kültür merkezi yapılacak KÖYDES Projesi kapsamında eski hükümet konağı yerine kültür merkezi yapılacağını ve ihalesinin yapıldığını aktaran Kaymakam Altun, ayrıca "Gölkay Projesi" ile Ulaş Gölü'nün sportif etkinliklerle, mesire alanları vesosyal tesislerle modern bir görünüme kavuşacağını vurguladı. Yapımına devam eden projeler ve tamamlanan projeler hakkında da bilgi veren Altun, Aşağıada köyünde şehit polis Muhammed Onur Demir'in ismininverildiği piknik ve mesire alanı yapıldığını ve bu yıl hizmete açılacağını ifade etti. Projelerin ilçeye hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Orhan Altun, "Eğitimiyle, kültürel etkinlikleriyle, sosyal tesisleriyle, sağlık hizmetleriyle, doğal güzellikleriyle modern bir şehir görünümüne kavuşacak olan Ulaş ilçemizin, Sivas'ın örnek ilçelerinden birisi olacağına canı gönülden inanıyorum." dedi.
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, ilçede altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, altyapı...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Orhan Altun, ilçede altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, altyapı çalışmaları kapsamında ilçede 12 köye 90bin metrekarelik kilit parke taşı döşediklerini, ayrıca bu çalışmaların yanı sıra, 20 kilometrelik grup köy yolunun onarım ve stabilizeçalışmalarının yapıldığını belirtti.

Yağdonduran ve Yenikarahisar Mahallesi'nin 3 kilometreasfaltının ve Baharözü-Karacalar grup yolunun ise asfalt yama çalışmalarınıntamamlandığını aktaran Altun,Yapalı ve Karacalar köylerinde su isalehattı çalışmalarının bittiğini, 4 köyde su taşkınlarını engellemek içinyollara menfez yapıldığını ifade etti.

Akkaya ve Kovalı isale hattının ise yapım işinin projeaşamasında olduğunu, ayrıca Demircilik, Başçayır ve mezralarının kanalizasyonçalışmalarının çalışma proje aşamasında olduğunu dile getiren Altun, 2017 yılında KÖYDES veİl Özel İdaresi programları kapsamında Ulaş'a 50 bin metrekare parke, 6 menfezile 7 kilometre asfalt yapımına başlanacağını kaydetti.

Parke taşı döşemesi, yolların asfaltlanması, içme su irsaliye hattı vekanalizasyon çalışmaları sayesinde köylerin daha modern bir görünümekavuştuğunu söyleyen Altun, "Köylerin altyapısını destekleyerek, köyde yaşayanvatandaşlarımızla şehirde yaşayan vatandaşımızın aynı imkanlara sahip olması ve temiz bir ortamda sağlıklı bir yaşam sağlamalarını amaçlıyoruz." dedi.

- Eski hükümet konağı yerine kültür merkezi yapılacak

KÖYDES Projesi kapsamında eski hükümet konağı yerine kültür merkezi yapılacağını ve ihalesinin yapıldığını aktaran Kaymakam Altun, ayrıca "Gölkay Projesi" ile Ulaş Gölü'nün sportif etkinliklerle, mesire alanları vesosyal tesislerle modern bir görünüme kavuşacağını vurguladı.

Yapımına devam eden projeler ve tamamlanan projeler hakkında da bilgi veren Altun, Aşağıada köyünde şehit polis Muhammed Onur Demir'in ismininverildiği piknik ve mesire alanı yapıldığını ve bu yıl hizmete açılacağını ifade etti.

Projelerin ilçeye hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Orhan Altun, "Eğitimiyle, kültürel etkinlikleriyle, sosyal tesisleriyle, sağlık hizmetleriyle, doğal güzellikleriyle modern bir şehir görünümüne kavuşacak olan Ulaş ilçemizin, Sivas'ın örnek ilçelerinden birisi olacağına canı gönülden inanıyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.