pendik escort bayan
ak

Ulaş Özel İdare Müdürü Yaşamını Yitirdi

04.08.2017 - 19:22, Güncelleme: 04.08.2017 - 19:22
 

Ulaş Özel İdare Müdürü Yaşamını Yitirdi

Sivas'ın Ulaş ilçe İl Özel İdare Müdürü, yakalanmış olduğu amansız hastalık sonucu yaşamını kaybetti.

Ulaş İlçe Özel İdare Müdürü Suat Baygın bir süredir mücadele ettiği amansız hastalık sonucu vefat etti.1958 yılında Kangal’da doğan Baygın, 1985 yılında memuriyete başladı. 1998 yılından beri Ulaş İlçe Özel İdare Müdürü olarak görev yapan Baygın, Ulaş ilçesine ve köylerine büyük hizmetlerde bulundu. 32 yıllık meslek hayatı boyunca, çoğu zaman ailesini dahi ihmal ederek büyük bir özveriyle çalışan Suat Baygın’ın vefat haberi sevenlerini yasa boğdu. 3 çocuk babası olan Baygın, Kangal ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. - KANGAL 
Sivas'ın Ulaş ilçe İl Özel İdare Müdürü, yakalanmış olduğu amansız hastalık sonucu yaşamını kaybetti.

Ulaş İlçe Özel İdare Müdürü Suat Baygın bir süredir mücadele ettiği amansız hastalık sonucu vefat etti.

1958 yılında Kangal’da doğan Baygın, 1985 yılında memuriyete başladı. 1998 yılından beri Ulaş İlçe Özel İdare Müdürü olarak görev yapan Baygın, Ulaş ilçesine ve köylerine büyük hizmetlerde bulundu. 32 yıllık meslek hayatı boyunca, çoğu zaman ailesini dahi ihmal ederek büyük bir özveriyle çalışan Suat Baygın’ın vefat haberi sevenlerini yasa boğdu. 

3 çocuk babası olan Baygın, Kangal ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. - KANGAL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.