pendik escort bayan
ak

Ulaş Özel İdare Ekipleri Kışa Hazır

15.12.2017 - 14:38, Güncelleme: 15.12.2017 - 14:38
 

Ulaş Özel İdare Ekipleri Kışa Hazır

SİVAS (AA) - Ulaş İl Özel İdaresi Müdürlüğü ekipleri kış sezonuna hazır.Özel İdare ekipleri, yoğun geçen kış mevsimi nedeniyle köy ve mezrada...

SİVAS (AA) - Ulaş İl Özel İdaresi Müdürlüğü ekipleri kış sezonuna hazır.Özel İdare ekipleri, yoğun geçen kış mevsimi nedeniyle köy ve mezrada yaşayan vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için gerekli tedbirleri aldı.Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, hazırlıklarını tamamlayan Özel İdare çalışanlarıyla bir araya geldi.Kaymakam Yılmaz, İlçe Özel İdare Müdürü Fadime Ceyhan'dan tedbirler konusunda bilgi aldı ve ekip çalışanlarıyla sohbet etti.Kış şartlarında yol açma çalışmalarını sürdürecek personelin önemli bir görevi yerine getireceğini belirten Yılmaz, "İlçeye bağlı 38 köy ve 17 mezrada yoğun bir mücadele vereceğiz. Köy ve mezralarda bir hastaya, bir yaşlıya yardımcı olacağız. Aynı zamanda kullanılan yolları da ulaşıma açacağız. Bütün arkadaşlarıma karla mücadele çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.Yılmaz, vatandaşlardan gereksiz ihbarlarla ekipleri meşgul etmemelerini de dile getirerek, bu konuda vatandaşların duyarlı olmalarını istedi.
SİVAS (AA) - Ulaş İl Özel İdaresi Müdürlüğü ekipleri kış sezonuna hazır.Özel İdare ekipleri, yoğun geçen kış mevsimi nedeniyle köy ve mezrada...

SİVAS (AA) - Ulaş İl Özel İdaresi Müdürlüğü ekipleri kış sezonuna hazır.

Özel İdare ekipleri, yoğun geçen kış mevsimi nedeniyle köy ve mezrada yaşayan vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için gerekli tedbirleri aldı.

Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, hazırlıklarını tamamlayan Özel İdare çalışanlarıyla bir araya geldi.

Kaymakam Yılmaz, İlçe Özel İdare Müdürü Fadime Ceyhan'dan tedbirler konusunda bilgi aldı ve ekip çalışanlarıyla sohbet etti.

Kış şartlarında yol açma çalışmalarını sürdürecek personelin önemli bir görevi yerine getireceğini belirten Yılmaz, "İlçeye bağlı 38 köy ve 17 mezrada yoğun bir mücadele vereceğiz. Köy ve mezralarda bir hastaya, bir yaşlıya yardımcı olacağız. Aynı zamanda kullanılan yolları da ulaşıma açacağız. Bütün arkadaşlarıma karla mücadele çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

Yılmaz, vatandaşlardan gereksiz ihbarlarla ekipleri meşgul etmemelerini de dile getirerek, bu konuda vatandaşların duyarlı olmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.