pendik escort bayan
ak

Ulaş Kaymakamı Yılmaz'ın Güvenlik Güçlerini Ziyareti

24.03.2017 - 11:58, Güncelleme: 24.03.2017 - 11:58
 

Ulaş Kaymakamı Yılmaz'ın Güvenlik Güçlerini Ziyareti

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Sivas-Malatya karayolunda uygulama yapan emniyet ve jandarma ekiplerini ziyaret etti.Sivas-Malatya karayolunun...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Sivas-Malatya karayolunda uygulama yapan emniyet ve jandarma ekiplerini ziyaret etti.Sivas-Malatya karayolunun Ulaş girişinde yol denetimi yapan ekipleri ziyaret eden Yılmaz, Emniyet Amiri Vekili Abdulkadir Akkaya’dan denetimlerle ilgili bilgi aldı. Kontrol için durdurulan araçlardaki sürücüler ve yolcularla sohbet eden Yılmaz, huzurlu ve kazasız yolculuklar diledi. Yılmaz, daha sonra jandarma ekiplerinin Taşlıdere mevkisindeki kontrol noktasını da ziyaret etti.Kontrollerin vatandaşların emniyeti için yapıldığını aktaran Yılmaz, yol denetimlerinin devam edeceğini söyledi.
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Sivas-Malatya karayolunda uygulama yapan emniyet ve jandarma ekiplerini ziyaret etti.Sivas-Malatya karayolunun...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Sivas-Malatya karayolunda uygulama yapan emniyet ve jandarma ekiplerini ziyaret etti.

Sivas-Malatya karayolunun Ulaş girişinde yol denetimi yapan ekipleri ziyaret eden Yılmaz, Emniyet Amiri Vekili Abdulkadir Akkaya’dan denetimlerle ilgili bilgi aldı. Kontrol için durdurulan araçlardaki sürücüler ve yolcularla sohbet eden Yılmaz, huzurlu ve kazasız yolculuklar diledi.

Yılmaz, daha sonra jandarma ekiplerinin Taşlıdere mevkisindeki kontrol noktasını da ziyaret etti.

Kontrollerin vatandaşların emniyeti için yapıldığını aktaran Yılmaz, yol denetimlerinin devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.