pendik escort bayan
ak

Ulaş Kaymakamı Yılmaz'dan Köy Okuluna Ziyaret

30.03.2017 - 13:08, Güncelleme: 30.03.2017 - 13:08
 

Ulaş Kaymakamı Yılmaz'dan Köy Okuluna Ziyaret

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, köy okulunu ziyaret etti. Yılmaz, ilçeye bağlı Eskikarahisar köyünün birleştirilmiş sınıflı ilkokulunu...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, köy okulunu ziyaret etti. Yılmaz, ilçeye bağlı Eskikarahisar köyünün birleştirilmiş sınıflı ilkokulunu ziyaret ederek, müdür yetkili öğretmen Nazan Öztürk'ten bilgi aldı. Öğrencilere beraberinde getirdiği kök ve meyve sularından ikram eden Yılmaz, çocuklarla sohbet etti. Yılmaz, öğrencilerle sohbetinde, bir ülkenin kalkınması için o ülkenin okumuş ve kültürlü gençlerine ihtiyaç olduğunu, bunun da ilkokuldan itibaren başladığını söyledi.İlçede eğitim ve öğretim başarısının arttırılması için kaymakamlık olarak her türlü desteğin verildiğini aktaran Yılmaz, desteklerinin devam edeceğini kaydetti.Ziyarette, Yılmaz'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan da eşlik etti.
SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, köy okulunu ziyaret etti. Yılmaz, ilçeye bağlı Eskikarahisar köyünün birleştirilmiş sınıflı ilkokulunu...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, köy okulunu ziyaret etti.

Yılmaz, ilçeye bağlı Eskikarahisar köyünün birleştirilmiş sınıflı ilkokulunu ziyaret ederek, müdür yetkili öğretmen Nazan Öztürk'ten bilgi aldı.

Öğrencilere beraberinde getirdiği kök ve meyve sularından ikram eden Yılmaz, çocuklarla sohbet etti.

Yılmaz, öğrencilerle sohbetinde, bir ülkenin kalkınması için o ülkenin okumuş ve kültürlü gençlerine ihtiyaç olduğunu, bunun da ilkokuldan itibaren başladığını söyledi.

İlçede eğitim ve öğretim başarısının arttırılması için kaymakamlık olarak her türlü desteğin verildiğini aktaran Yılmaz, desteklerinin devam edeceğini kaydetti.

Ziyarette, Yılmaz'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.