pendik escort bayan
ak

Ulaş İmam Hatip Ortaokulu Yeni Binasına Kavuştu

18.01.2018 - 13:03, Güncelleme: 18.01.2018 - 13:03
 

Ulaş İmam Hatip Ortaokulu Yeni Binasına Kavuştu

SİVAS (AA) - Ulaş İmam Hatip Ortaokulu, yarı yıl tatilinin ardından yeni binasında eğitim verecek.Ulaş ilçesi Hürriyet Mahallesi okullar bölgesinde yapımı...

SİVAS (AA) - Ulaş İmam Hatip Ortaokulu, yarı yıl tatilinin ardından yeni binasında eğitim verecek.Ulaş ilçesi Hürriyet Mahallesi okullar bölgesinde yapımı tamamlanan yeni okulda incelemelerde bulunan Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okula malzemelerin geldiğini ve yerleştirildiğini belirtti.Yılmaz, Cumhuriyet Ortaokulu binasında eğitim gören Ulaş İmam Hatip Ortaokulu ve Ulaş İlkokulu öğrencilerinin, ikinci dönemde yeni binada eğitim göreceklerini söyledi.İlkokul öğrencilerinin ise yapımı devam eden bina tamamlandığında, yeni okullarına geçeceğini ve ilçede okul sıkıntısının kalmayacağını aktaran Yılmaz, "Devletimizin eğitime yaptığı katkılar sayesinde yerelde ilçemiz, genelde ülkemizin yetişmiş insan kalitesi artacaktır. Bizler de ilçede eğitimin daha iyi bir noktaya gelebilmesi için öğretmenlerimizle fedakar şekilde çalışarak öğrencilerimizi ahlaki ve manevi yönünü güçlü tutup, devletini, milletini ve vatanını seven karakterli şahsiyetler yetiştirmek için gayret gösteriyoruz." diye konuştu.Yılmaz, okulun yapılmasına destek veren Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Davut Gül ile İl Özel İdaresi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Ulaş İmam Hatip Ortaokulu, yarı yıl tatilinin ardından yeni binasında eğitim verecek.Ulaş ilçesi Hürriyet Mahallesi okullar bölgesinde yapımı...

SİVAS (AA) - Ulaş İmam Hatip Ortaokulu, yarı yıl tatilinin ardından yeni binasında eğitim verecek.

Ulaş ilçesi Hürriyet Mahallesi okullar bölgesinde yapımı tamamlanan yeni okulda incelemelerde bulunan Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okula malzemelerin geldiğini ve yerleştirildiğini belirtti.

Yılmaz, Cumhuriyet Ortaokulu binasında eğitim gören Ulaş İmam Hatip Ortaokulu ve Ulaş İlkokulu öğrencilerinin, ikinci dönemde yeni binada eğitim göreceklerini söyledi.

İlkokul öğrencilerinin ise yapımı devam eden bina tamamlandığında, yeni okullarına geçeceğini ve ilçede okul sıkıntısının kalmayacağını aktaran Yılmaz, "Devletimizin eğitime yaptığı katkılar sayesinde yerelde ilçemiz, genelde ülkemizin yetişmiş insan kalitesi artacaktır. Bizler de ilçede eğitimin daha iyi bir noktaya gelebilmesi için öğretmenlerimizle fedakar şekilde çalışarak öğrencilerimizi ahlaki ve manevi yönünü güçlü tutup, devletini, milletini ve vatanını seven karakterli şahsiyetler yetiştirmek için gayret gösteriyoruz." diye konuştu.

Yılmaz, okulun yapılmasına destek veren Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Vali Davut Gül ile İl Özel İdaresi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.