pendik escort bayan
ak

Ulaş Gölü'nde Sonbahar Sessizliği

26.10.2016 - 12:43, Güncelleme: 26.10.2016 - 12:43
 

Ulaş Gölü'nde Sonbahar Sessizliği

SİVAS (AA) - Sivas'ta, göçmen kuşların durak yeri Ulaş Gölü, sonbaharın gelmesiyle sessizliğe büründü.Ulaş Gölü'ndeki tesisin işletmecisi Kemal...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, göçmen kuşların durak yeri Ulaş Gölü, sonbaharın gelmesiyle sessizliğe büründü.Ulaş Gölü'ndeki tesisin işletmecisi Kemal Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin sembolü haline gelen göçmen kuşların barındığı, piknikçilerin ve olta balıkçılığı yapanların uğrak yeri olan gölde sonbahar sessizliğinin yaşandığını söyledi.Her mevsim ayrı bir güzelliği olan gölün ilçe halkının en önemli uğrak yeri olduğunu belirten Aslan, sakarmeke ve diğer yaban kuşlarının sonbaharın gelmesiyle gölü terk ettiklerini ifade etti.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, göçmen kuşların durak yeri Ulaş Gölü, sonbaharın gelmesiyle sessizliğe büründü.Ulaş Gölü'ndeki tesisin işletmecisi Kemal...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, göçmen kuşların durak yeri Ulaş Gölü, sonbaharın gelmesiyle sessizliğe büründü.

Ulaş Gölü'ndeki tesisin işletmecisi Kemal Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin sembolü haline gelen göçmen kuşların barındığı, piknikçilerin ve olta balıkçılığı yapanların uğrak yeri olan gölde sonbahar sessizliğinin yaşandığını söyledi.

Her mevsim ayrı bir güzelliği olan gölün ilçe halkının en önemli uğrak yeri olduğunu belirten Aslan, sakarmeke ve diğer yaban kuşlarının sonbaharın gelmesiyle gölü terk ettiklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.