pendik escort bayan
ak

Uğur Mumcu Suikastinin 25. Yılı

24.01.2018 - 09:28, Güncelleme: 24.01.2018 - 09:28
 

Uğur Mumcu Suikastinin 25. Yılı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:- "Usta Gazeteci ve Yazar Mumcu'yu, haince katledilişinin 25. yılında özlemle anıyorum"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, haince katledilen usta Gazeteci ve Yazar Uğur Mumcu'yu, özlemle andığını bildirdi.Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, Mumcu'nun bombalı suikastle katledilmesinin 25. yılı dolayısıyla paylaşımda bulundu.Kemal Kılıçdaroğlu, "İleri görüşlü bir gazeteci, büyük bir vatansever ve onurlu bir insandı. Usta Gazeteci ve Yazar Uğur Mumcu’yu, haince katledilişinin 25. yılında özlemle anıyorum." ifadesini kullandı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:- "Usta Gazeteci ve Yazar Mumcu'yu, haince katledilişinin 25. yılında özlemle anıyorum"

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, haince katledilen usta Gazeteci ve Yazar Uğur Mumcu'yu, özlemle andığını bildirdi.

Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, Mumcu'nun bombalı suikastle katledilmesinin 25. yılı dolayısıyla paylaşımda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, "İleri görüşlü bir gazeteci, büyük bir vatansever ve onurlu bir insandı. Usta Gazeteci ve Yazar Uğur Mumcu’yu, haince katledilişinin 25. yılında özlemle anıyorum." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.