pendik escort bayan
ak

Uğur Mumcu, Kırşehir'de Anıldı

24.01.2017 - 13:53, Güncelleme: 24.01.2017 - 13:53
 

Uğur Mumcu, Kırşehir'de Anıldı

KIRŞEHİR (AA) - Ankara'da 24 yıl önce evinin önündeki aracı içinde uğradığı bombalı saldırıda hayatını kaybeden gazeteci yazar Uğur Mumcu memleketi...

KIRŞEHİR (AA) - Ankara'da 24 yıl önce evinin önündeki aracı içinde uğradığı bombalı saldırıda hayatını kaybeden gazeteci yazar Uğur Mumcu memleketi Kırşehir'de anıldı.Anıt Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, Mumcu'nun laik ve demokratik bir devletin savunucusu olduğunu söyledi.Zengin, "Demokrasi, özgürlük için gözünü kırpmadan mücadele eden Kırşehirli gazeteci yazarımız Uğur Mumcu'yu anıyoruz. Onun katledilmesi, demokrasimize büyük bir darbe olmuştur. Aradan 24 yıl geçmesine rağmen halen failleri, katilleri bulunamamıştır. Eğer Mumcu'nun katilleri bulunsaydı daha başka değerli yazarlarımız, düşünürlerimiz, aydınlarımız aramızdan ayrılmazdı." dedi.Mumcu'nun ülke için önemli bir yazar ve düşünür olduğunu belirten Zengin, Uğur Mumcu'yu 24. ölüm yıl dönümünde saygı ve özlemle andıklarını da sözlerine ekledi.
KIRŞEHİR (AA) - Ankara'da 24 yıl önce evinin önündeki aracı içinde uğradığı bombalı saldırıda hayatını kaybeden gazeteci yazar Uğur Mumcu memleketi...

KIRŞEHİR (AA) - Ankara'da 24 yıl önce evinin önündeki aracı içinde uğradığı bombalı saldırıda hayatını kaybeden gazeteci yazar Uğur Mumcu memleketi Kırşehir'de anıldı.

Anıt Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, Mumcu'nun laik ve demokratik bir devletin savunucusu olduğunu söyledi.

Zengin, "Demokrasi, özgürlük için gözünü kırpmadan mücadele eden Kırşehirli gazeteci yazarımız Uğur Mumcu'yu anıyoruz. Onun katledilmesi, demokrasimize büyük bir darbe olmuştur. Aradan 24 yıl geçmesine rağmen halen failleri, katilleri bulunamamıştır. Eğer Mumcu'nun katilleri bulunsaydı daha başka değerli yazarlarımız, düşünürlerimiz, aydınlarımız aramızdan ayrılmazdı." dedi.

Mumcu'nun ülke için önemli bir yazar ve düşünür olduğunu belirten Zengin, Uğur Mumcu'yu 24. ölüm yıl dönümünde saygı ve özlemle andıklarını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.