pendik escort bayan
ak

Uğur Işılak'tan Muhteşem Konser

10.08.2014 - 00:26, Güncelleme: 10.08.2014 - 00:26
 

Uğur Işılak'tan Muhteşem Konser

Belediye Başkanı Sami Aydın; Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Buruciye Yaz Akşamları çerçevesinde konser veren Uğur Işılak konserine katıldı.

Kongre müzesi bahçesinde gerçekleştirilen konsere Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ın yanı sıra eşi Yurdagül Aydın, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, belediye başkan yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk ve çok sayıda davetli ile binlerce Sivaslı katıldı.   Birbirinden güzel türküleriyle konsere gelenlere unutulmaz bir gece yaşatan sevilen sanatçı Uğur Işılak, “Haydi Anadolu, Her şey Türkiye İçin ve Dombra” gibi eserleriyle katılımcıları adeta coşturdu.   Konserde Sivaslıları bir de sürpriz bekliyordu. Tolga ve Sümeyye Kekeç çifti düğünlerini bırakıp Uğur Işılak konserine geldi. Genç çift, Işılak'ın daveti üzerine sahneye çıkarak sanatçı ile fotoğraf çektirdi.   Konser sonunda Başkan Aydın gecenin anısına Işılak'a üzerinde Türk bayrağı işlemesi bulunan tablo ve çiçek takdim etti. Ardından protokol üyeleri de dâhil katılımcılar dilek fenerleri yakarak gökyüzüne bıraktı. - SİVAS
Belediye Başkanı Sami Aydın; Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Buruciye Yaz Akşamları çerçevesinde konser veren Uğur Işılak konserine katıldı.

Kongre müzesi bahçesinde gerçekleştirilen konsere Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ın yanı sıra eşi Yurdagül Aydın, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, belediye başkan yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk ve çok sayıda davetli ile binlerce Sivaslı katıldı.

 

Birbirinden güzel türküleriyle konsere gelenlere unutulmaz bir gece yaşatan sevilen sanatçı Uğur Işılak, “Haydi Anadolu, Her şey Türkiye İçin ve Dombra” gibi eserleriyle katılımcıları adeta coşturdu.

 

Konserde Sivaslıları bir de sürpriz bekliyordu. Tolga ve Sümeyye Kekeç çifti düğünlerini bırakıp Uğur Işılak konserine geldi. Genç çift, Işılak'ın daveti üzerine sahneye çıkarak sanatçı ile fotoğraf çektirdi.

 

Konser sonunda Başkan Aydın gecenin anısına Işılak'a üzerinde Türk bayrağı işlemesi bulunan tablo ve çiçek takdim etti. Ardından protokol üyeleri de dâhil katılımcılar dilek fenerleri yakarak gökyüzüne bıraktı. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.