pendik escort bayan
ak

Ucuz Et Projesine Destek

08.11.2017 - 14:18, Güncelleme: 08.11.2017 - 14:18
 

Ucuz Et Projesine Destek

Yozgat'ta 11 şubesi bulunan bir market, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının "Ucuz Et Projesi"ne destek vererek et fiyatlarında indirime gitti

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta 11 şubesi bulunan Gimat, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının "Ucuz Et Projesi"ne destek amacıyla et fiyatlarında indirim yaptı. Firmanın yönetim kurulu başkanı Zafer Özışık, düzenlediği basın toplantısında, Yozgat'ta et fiyatlarının büyük şehirlere göre düşük olduğunu, buna rağmen ucuz et projesini desteklediklerini söyledi.Bu kapsamda, satışa sundukları etlerin fiyatlarında indirime gittiklerini belirten Özışık, "İthal et fiyatlarının altında satış yapmaya başladık. Kıymalık etin kilogramını 28,90 kuruşa, kuşbaşı etin kilogramını da 30,90 kuruşa satıyoruz." dedi. Özışık, reyonlarında kesinlikle dondurulmuş ya da şoklanmış et bulunmadığını, ürünlerinin tamamının yerli ve İslami usullerle kesilmiş hayvanlardan elde edildiğini bildirdi.
Yozgat'ta 11 şubesi bulunan bir market, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının "Ucuz Et Projesi"ne destek vererek et fiyatlarında indirime gitti

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta 11 şubesi bulunan Gimat, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının "Ucuz Et Projesi"ne destek amacıyla et fiyatlarında indirim yaptı.

Firmanın yönetim kurulu başkanı Zafer Özışık, düzenlediği basın toplantısında, Yozgat'ta et fiyatlarının büyük şehirlere göre düşük olduğunu, buna rağmen ucuz et projesini desteklediklerini söyledi.

Bu kapsamda, satışa sundukları etlerin fiyatlarında indirime gittiklerini belirten Özışık, "İthal et fiyatlarının altında satış yapmaya başladık. Kıymalık etin kilogramını 28,90 kuruşa, kuşbaşı etin kilogramını da 30,90 kuruşa satıyoruz." dedi.

Özışık, reyonlarında kesinlikle dondurulmuş ya da şoklanmış et bulunmadığını, ürünlerinin tamamının yerli ve İslami usullerle kesilmiş hayvanlardan elde edildiğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.