pendik escort bayan
ak

Uçhisar'da Satranç Turnuvası Düzenlendi

29.05.2017 - 16:03, Güncelleme: 29.05.2017 - 16:03
 

Uçhisar'da Satranç Turnuvası Düzenlendi

NEVŞEHİR (AA) - Uçhisar Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.Belediye Düğün...

NEVŞEHİR (AA) - Uçhisar Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.Belediye Düğün Salonunda düzenlenen turnuvada, sporcular liderlik için mücadele etti.İl genelindeki tüm okullardan öğrencilerin katılımıyla düzenlenen turnuvada, kategorilerinde Edibe Eylül Cengel ve Okan Şahin birinci, Kaan Güneş ve Bahadır Şimşek ikinci, Mehmet Ergun ve Oğuzhan Nuri İnceiş ise üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi.
NEVŞEHİR (AA) - Uçhisar Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.Belediye Düğün...

NEVŞEHİR (AA) - Uçhisar Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen turnuvada, sporcular liderlik için mücadele etti.

İl genelindeki tüm okullardan öğrencilerin katılımıyla düzenlenen turnuvada, kategorilerinde Edibe Eylül Cengel ve Okan Şahin birinci, Kaan Güneş ve Bahadır Şimşek ikinci, Mehmet Ergun ve Oğuzhan Nuri İnceiş ise üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.