pendik escort bayan
ak

"Üç Nefes Bir Kulaç" Projesi

14.12.2017 - 12:13, Güncelleme: 14.12.2017 - 12:13
 

"Üç Nefes Bir Kulaç" Projesi

NİĞDE (AA) - Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından "Üç Nefes Bir Kulaç" projesi kapsamında, lise öğrencilerine yönelik yüzme kursu açıldı. Niğde...

NİĞDE (AA) - Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından "Üç Nefes Bir Kulaç" projesi kapsamında, lise öğrencilerine yönelik yüzme kursu açıldı. Niğde Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan törende, 80 öğrenciye kurs materyalleri dağıtıldı. Vali Yılmaz Şimşek, törende yaptığı konuşmada, yapılan bütün projelerin, hedef kitlesinin gençler olduğunu söyledi.Şimşek, "Gençlerimizin geleceğe en iyi şekilde hazırlanması, onların bilgili donanımlı ve sağlıklı gençler olarak geleceğe hazırlamaktır. Biz onları ne derecede sağlıklı yetiştirebilirsek, gelecek nesillerde o derecede sağlıklı olacaktır." ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmanın ardından, öğrencilere protokol tarafından spor malzemesi verildi. Törene, İl Jandarma Komutanı İdris Tataroğlu, Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.
NİĞDE (AA) - Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından "Üç Nefes Bir Kulaç" projesi kapsamında, lise öğrencilerine yönelik yüzme kursu açıldı. Niğde...

NİĞDE (AA) - Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından "Üç Nefes Bir Kulaç" projesi kapsamında, lise öğrencilerine yönelik yüzme kursu açıldı.

Niğde Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan törende, 80 öğrenciye kurs materyalleri dağıtıldı.

Vali Yılmaz Şimşek, törende yaptığı konuşmada, yapılan bütün projelerin, hedef kitlesinin gençler olduğunu söyledi.

Şimşek, "Gençlerimizin geleceğe en iyi şekilde hazırlanması, onların bilgili donanımlı ve sağlıklı gençler olarak geleceğe hazırlamaktır. Biz onları ne derecede sağlıklı yetiştirebilirsek, gelecek nesillerde o derecede sağlıklı olacaktır." ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından, öğrencilere protokol tarafından spor malzemesi verildi.

Törene, İl Jandarma Komutanı İdris Tataroğlu, Niğde Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.