pendik escort bayan
ak

Üç Aylara Doğru

29.03.2017 - 09:08, Güncelleme: 29.03.2017 - 09:08
 

Üç Aylara Doğru

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Regaip Kandili ve üç ayların başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.Öztürk, mesajında,...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Regaip Kandili ve üç ayların başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.Öztürk, mesajında, üç ayların başlangıcı, ramazan ayının habercisi olan Regaip kandilini sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının daha ön planda tutulması gerektiğini belirtti.Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, manevi havası çok yüksek, feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan üç aylara girdiklerini ifade eden Öztürk şunları kaydetti:"İdrak edeceğimiz Regaip kandilinin sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının oluşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine vesile olacağına inanıyorum. Herkesin rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin bereketinden en güzel şekilde yararlanmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Bu duygularla tüm İslam aleminin Regaip kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık aleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum."
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Regaip Kandili ve üç ayların başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.Öztürk, mesajında,...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Regaip Kandili ve üç ayların başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Öztürk, mesajında, üç ayların başlangıcı, ramazan ayının habercisi olan Regaip kandilini sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının daha ön planda tutulması gerektiğini belirtti.

Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, manevi havası çok yüksek, feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yüksek seviyeye ulaştığı bir zaman dilimi olan üç aylara girdiklerini ifade eden Öztürk şunları kaydetti:

"İdrak edeceğimiz Regaip kandilinin sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının oluşmasına, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, insani ve ahlaki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine vesile olacağına inanıyorum.

Herkesin rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin bereketinden en güzel şekilde yararlanmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Bu duygularla tüm İslam aleminin Regaip kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık aleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.