pendik escort bayan
ak

Tygd Üyeleri, Başkan Duruay İle Buluştu

24.03.2018 - 17:43, Güncelleme: 24.03.2018 - 17:43
 

Tygd Üyeleri, Başkan Duruay İle Buluştu

ANKARA (AA) - Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) üyeleri, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile bir araya geldi.Gölbaşı ilçesindeki bir kafede...

ANKARA (AA) - Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) üyeleri, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile bir araya geldi.Gölbaşı ilçesindeki bir kafede gerçekleşen buluşmada Duruay, dernek üyelerine çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Duruay, Mogan Gölü'nün temizlenmesi projesinin dünyada ikinci, Avrupa'da ise büyük proje olduğunu belirtti.Göl temizliğinin yüzde 40'ının tamamlandığını kaydeden Duruay, şunları söyledi:"Allah nasip ederse kasım ayında gölümüz hem Ankara’ya hem ilçemize hem de ülkemize tertemiz bir şekilde hizmet etmeye devam edecek. İlçe olarak devletten desteği en çok aldığımız dönem oldu. Mogan gölünün temizlenmesi bize nasip oldu, Konya yolu ve devlet hastanesi bir kere yapılacak. Bunların yapımı da bizim dönemimize nasip oldu." TYGD Başkanı Kenan Akçahanoğlu'nun da katıldığı görüşme sonrası gazeteciler tekneyle Mogan Gölü'nü gezdi.
ANKARA (AA) - Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) üyeleri, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile bir araya geldi.Gölbaşı ilçesindeki bir kafede...

ANKARA (AA) - Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği (TYGD) üyeleri, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile bir araya geldi.

Gölbaşı ilçesindeki bir kafede gerçekleşen buluşmada Duruay, dernek üyelerine çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Duruay, Mogan Gölü'nün temizlenmesi projesinin dünyada ikinci, Avrupa'da ise büyük proje olduğunu belirtti.

Göl temizliğinin yüzde 40'ının tamamlandığını kaydeden Duruay, şunları söyledi:

"Allah nasip ederse kasım ayında gölümüz hem Ankara’ya hem ilçemize hem de ülkemize tertemiz bir şekilde hizmet etmeye devam edecek. İlçe olarak devletten desteği en çok aldığımız dönem oldu. Mogan gölünün temizlenmesi bize nasip oldu, Konya yolu ve devlet hastanesi bir kere yapılacak. Bunların yapımı da bizim dönemimize nasip oldu."

TYGD Başkanı Kenan Akçahanoğlu'nun da katıldığı görüşme sonrası gazeteciler tekneyle Mogan Gölü'nü gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.