pendik escort bayan
ak

Tüsem Konseyi Konya'da Buluştu

30.10.2017 - 11:28, Güncelleme: 30.10.2017 - 11:28
 

Tüsem Konseyi Konya'da Buluştu

KONYA (AA) - Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri (TÜSEM) Konseyi'nin sonbahar toplantısı, Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin (SELÇUKSEM)...

KONYA (AA) - Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri (TÜSEM) Konseyi'nin sonbahar toplantısı, Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin (SELÇUKSEM) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.Yapılan toplantılarda, sürekli eğitim merkezlerinin geleceği, eğitimlerin kalitesi ve standartları gibi konular değerlendirildi.SELÇUKSEM Müdürü Prof. Dr. Birol Gülnar, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Müze'de düzenlenen programda yaptığı konuşmada, çocukların geleceğe hazırlanması anlamında SÜ'nün önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.TÜSEM Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu ise konseye üye 105 üniversiteden 79'unu devlet üniversitelerinin oluşturduğunu belirtti.Bilinç oluşturma merkezleri olarak öğrenciler ve topluma karşı sorumluluklarının büyük olduğunu ifade eden Halefoğlu, "TÜSEM Konseyi olarak ülkemiz ve ulusumuza karşı bu sorumlulukla bugün buradayız ve çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Umarım ki toplantımız, merkezlerin dünü, bugünü ve geleceği, eğitimlerin kalitesi, standardizasyonu gibi konularda verimli bir tartışmaya zemin oluşturacaktır." dedi.SÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin de bilginin insanoğlu için her şey olduğunu anlattı.Teslim edilen bu makamın hakkını vermeleri gerektiğini vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:"Doğru bilgiyi insanlara yaşı, mesleği ne olursa olsun, nerede olursa olsun ulaştırmamız lazım. Bu açıdan sürekli eğitim merkezlerinin önemi çok büyük. Gelecek için ülkemiz ve neslimize yönelik çalışmalar yapmamız lazım. Geleceğimizin sağlıklı şekilde yürümesi ve gelişmesi için nesillerin ve gençlerin eğitimi son derece önemlidir."
KONYA (AA) - Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri (TÜSEM) Konseyi'nin sonbahar toplantısı, Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin (SELÇUKSEM)...

KONYA (AA) - Türkiye Üniversiteler Sürekli Eğitim Merkezleri (TÜSEM) Konseyi'nin sonbahar toplantısı, Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin (SELÇUKSEM) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Yapılan toplantılarda, sürekli eğitim merkezlerinin geleceği, eğitimlerin kalitesi ve standartları gibi konular değerlendirildi.

SELÇUKSEM Müdürü Prof. Dr. Birol Gülnar, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Müze'de düzenlenen programda yaptığı konuşmada, çocukların geleceğe hazırlanması anlamında SÜ'nün önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

TÜSEM Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yusuf Ziya Halefoğlu ise konseye üye 105 üniversiteden 79'unu devlet üniversitelerinin oluşturduğunu belirtti.

Bilinç oluşturma merkezleri olarak öğrenciler ve topluma karşı sorumluluklarının büyük olduğunu ifade eden Halefoğlu, "TÜSEM Konseyi olarak ülkemiz ve ulusumuza karşı bu sorumlulukla bugün buradayız ve çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Umarım ki toplantımız, merkezlerin dünü, bugünü ve geleceği, eğitimlerin kalitesi, standardizasyonu gibi konularda verimli bir tartışmaya zemin oluşturacaktır." dedi.

SÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin de bilginin insanoğlu için her şey olduğunu anlattı.

Teslim edilen bu makamın hakkını vermeleri gerektiğini vurgulayan Şahin, şunları kaydetti:

"Doğru bilgiyi insanlara yaşı, mesleği ne olursa olsun, nerede olursa olsun ulaştırmamız lazım. Bu açıdan sürekli eğitim merkezlerinin önemi çok büyük. Gelecek için ülkemiz ve neslimize yönelik çalışmalar yapmamız lazım. Geleceğimizin sağlıklı şekilde yürümesi ve gelişmesi için nesillerin ve gençlerin eğitimi son derece önemlidir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.