pendik escort bayan
ak

Turyap Ve Gül İnşaat’tan Açık Artırma

18.01.2018 - 15:23, Güncelleme: 18.01.2018 - 15:23
 

Turyap Ve Gül İnşaat’tan Açık Artırma

Turyap tarafından düzenlenecek açık artırma ile Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 konut, villa, mağaza ve ticari birim satışa sunulacak

İSTANBUL (AA) - Turyap, Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 konut, villa, mağaza ve ticari biriminin satışı için açık artırma düzenleyecek.Turyap'tan yapılan açıklamaya göre, düzenlediği açık artırmalarda satışı onaylanan konut, ticari ve arsa satış tutarı geçen yıl 3 milyar liraya ulaşan şirket, 2018'in ilk gayrimenkul açık artırmasını yapacak. Topkapı'da 6 Şubat saat 12.00'de gerçekleşecek müzayede ile tamamı İstanbul'da yer alan toplam 212 adet gayrimenkul yeni sahiplerine ulaşacak. Geniş bir yelpazeden oluşan portföy, açık artırmaya özel muhammen bedellerle satışa çıkacak. 75 bin liradan başlayan iş yerleri ve 198 bin liradan başlayan konutlara teklif alınacak.Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te bulunan 10 farklı projede yer alan 213 gayrimenkulün açık artırmasında emlak takas sistemi ile ödeme, hemen tapu, hemen teslim, banka kredi desteği, yüzde 20 peşin 36 ay vadeli ödeme seçeneği ve sözleşme devir hakkı gibi imkanlar bulunuyor.-Tüm Türkiye'den katılım mümkün Verilen bilgiye göre, projelerdeki gayrimenkullerin yer gösterme hizmeti Turyap temsilcilikleri tarafından verilirken detaylı bilgiye yurt içi ve yurt dışında bulunan 350’ye yakın Turyap temsilciliklerinden de ulaşılabiliyor. Açık artırmada gayrimenkul almak isteyenler internet üzerinden teklif verebiliyor. Ticari gayrimenkul satış müzayedesine katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, şartnamelerde belirtilen banka hesabına teminat yatırmaları gerekiyor.Açık artırma, 6 Şubat'ta Double Tree By Hilton Topkapı merkez olmak üzere, eş zamanlı olarak internete canlı bağlantı ile gerçekleşecek. İnternet üzerinden teklif vermek isteyenler açık artırmayı "www.turyap.com.tr" adresinden takip edebilecek ve Türkiye'nin her ilinden katılma imkanına sahip olabilecek.
Turyap tarafından düzenlenecek açık artırma ile Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 konut, villa, mağaza ve ticari birim satışa sunulacak

İSTANBUL (AA) - Turyap, Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 konut, villa, mağaza ve ticari biriminin satışı için açık artırma düzenleyecek.

Turyap'tan yapılan açıklamaya göre, düzenlediği açık artırmalarda satışı onaylanan konut, ticari ve arsa satış tutarı geçen yıl 3 milyar liraya ulaşan şirket, 2018'in ilk gayrimenkul açık artırmasını yapacak.

Topkapı'da 6 Şubat saat 12.00'de gerçekleşecek müzayede ile tamamı İstanbul'da yer alan toplam 212 adet gayrimenkul yeni sahiplerine ulaşacak.

Geniş bir yelpazeden oluşan portföy, açık artırmaya özel muhammen bedellerle satışa çıkacak. 75 bin liradan başlayan iş yerleri ve 198 bin liradan başlayan konutlara teklif alınacak.

Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te bulunan 10 farklı projede yer alan 213 gayrimenkulün açık artırmasında emlak takas sistemi ile ödeme, hemen tapu, hemen teslim, banka kredi desteği, yüzde 20 peşin 36 ay vadeli ödeme seçeneği ve sözleşme devir hakkı gibi imkanlar bulunuyor.


-Tüm Türkiye'den katılım mümkün

Verilen bilgiye göre, projelerdeki gayrimenkullerin yer gösterme hizmeti Turyap temsilcilikleri tarafından verilirken detaylı bilgiye yurt içi ve yurt dışında bulunan 350’ye yakın Turyap temsilciliklerinden de ulaşılabiliyor. Açık artırmada gayrimenkul almak isteyenler internet üzerinden teklif verebiliyor. Ticari gayrimenkul satış müzayedesine katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, şartnamelerde belirtilen banka hesabına teminat yatırmaları gerekiyor.

Açık artırma, 6 Şubat'ta Double Tree By Hilton Topkapı merkez olmak üzere, eş zamanlı olarak internete canlı bağlantı ile gerçekleşecek. İnternet üzerinden teklif vermek isteyenler açık artırmayı "www.turyap.com.tr" adresinden takip edebilecek ve Türkiye'nin her ilinden katılma imkanına sahip olabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.