pendik escort bayan
ak

Türktraktör'den 9 Ayda 276 Milyon Tl Net Kar

Spor 28.10.2016 - 18:08, Güncelleme: 28.10.2016 - 18:08
 

Türktraktör'den 9 Ayda 276 Milyon Tl Net Kar

İSTANBUL (AA) - TürkTraktör, bu yılın 9 ayında 276 milyon TL net kar elde etti. Şirketten yapılan açıklamaya göre, TürkTraktör, 3'üncü çeyrekte yaptığı...

İSTANBUL (AA) - TürkTraktör, bu yılın 9 ayında 276 milyon TL net kar elde etti. Şirketten yapılan açıklamaya göre, TürkTraktör, 3'üncü çeyrekte yaptığı çalışmalarla bu yılın 9 ayını 2,5 milyar TL’lik ciroyla tamamladı. Şirketin brüt karı, bu yılın 9 ayında 2015'in aynı dönemine göre yüzde 20 artarak 529 milyon TL’ye ulaştı. TürkTraktör'ün faaliyet karı 333 milyon TL olarak gerçekleşirken, büyümeye paralel olarak FAVÖK tutarı da bir önceki yıla göre yüzde 20 artışla 374 milyon TL’ye yükseldi.TürkTraktör’ün 9 ayda elde ettiği sonuçlarla birlikte net karı 276 milyon TL olarak gerçekleşti.Üretimini bu yılın ocak-eylül döneminde 35 bin 364 adede çıkaran şirket, yurt içi pazarda 24 bin 558, yurt dışı pazarda ise 9 bin 460 adetlik satış yaparak 9 aydaki toplam satışını 34 bin 18 adede taşıdı. - "2016, hedeflerimize sağlam adımlarla ilerlediğimiz bir yıl olmaya devam ediyor"Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, 2016'nın, başarılı çalışmalarıyla hedeflerine sağlam adımlarla ilerledikleri bir yıl olmaya devam ettiğini belirterek, Türkiye traktör üretimin yüzde 70’ini karşılayan ve pazardaki liderliğini 9 yıldır sürdüren TürkTraktör'ün 9 aylık dönemini güzel sonuçlarla tamamladıklarını bildirdi. Votta, "3'üncü çeyrekte de hedef odaklı çalışmalarımız ve devreye aldığımız kurumsal kaynak planlama projemizle üretim başta olmak üzere tedarik zincirinden müşteriye uzanan tüm iş süreçlerimizde teknoloji kullanımını iyileştirdik. Bugün tohumlarını ektiğimiz bu proje ile amacımız verimlilik, optimizasyon ve veriye anlık ulaşım gibi önemli noktalardaki faydaları önümüzdeki dönemlerde almak. Yılın başından bu yana toplam cirodan, brüt ve net kar ile yurt içi ciroya kadar farklı birçok alanda aldığımız sonuçlar, yılın kalan dönemi için bizlere iyi bir motivasyon kaynağı oldu." ifadelerini kullandı.
İSTANBUL (AA) - TürkTraktör, bu yılın 9 ayında 276 milyon TL net kar elde etti. Şirketten yapılan açıklamaya göre, TürkTraktör, 3'üncü çeyrekte yaptığı...

İSTANBUL (AA) - TürkTraktör, bu yılın 9 ayında 276 milyon TL net kar elde etti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, TürkTraktör, 3'üncü çeyrekte yaptığı çalışmalarla bu yılın 9 ayını 2,5 milyar TL’lik ciroyla tamamladı.

Şirketin brüt karı, bu yılın 9 ayında 2015'in aynı dönemine göre yüzde 20 artarak 529 milyon TL’ye ulaştı. TürkTraktör'ün faaliyet karı 333 milyon TL olarak gerçekleşirken, büyümeye paralel olarak FAVÖK tutarı da bir önceki yıla göre yüzde 20 artışla 374 milyon TL’ye yükseldi.

TürkTraktör’ün 9 ayda elde ettiği sonuçlarla birlikte net karı 276 milyon TL olarak gerçekleşti.

Üretimini bu yılın ocak-eylül döneminde 35 bin 364 adede çıkaran şirket, yurt içi pazarda 24 bin 558, yurt dışı pazarda ise 9 bin 460 adetlik satış yaparak 9 aydaki toplam satışını 34 bin 18 adede taşıdı.


- "2016, hedeflerimize sağlam adımlarla ilerlediğimiz bir yıl olmaya devam ediyor"


Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, 2016'nın, başarılı çalışmalarıyla hedeflerine sağlam adımlarla ilerledikleri bir yıl olmaya devam ettiğini belirterek, Türkiye traktör üretimin yüzde 70’ini karşılayan ve pazardaki liderliğini 9 yıldır sürdüren TürkTraktör'ün 9 aylık dönemini güzel sonuçlarla tamamladıklarını bildirdi.

Votta, "3'üncü çeyrekte de hedef odaklı çalışmalarımız ve devreye aldığımız kurumsal kaynak planlama projemizle üretim başta olmak üzere tedarik zincirinden müşteriye uzanan tüm iş süreçlerimizde teknoloji kullanımını iyileştirdik. Bugün tohumlarını ektiğimiz bu proje ile amacımız verimlilik, optimizasyon ve veriye anlık ulaşım gibi önemli noktalardaki faydaları önümüzdeki dönemlerde almak. Yılın başından bu yana toplam cirodan, brüt ve net kar ile yurt içi ciroya kadar farklı birçok alanda aldığımız sonuçlar, yılın kalan dönemi için bizlere iyi bir motivasyon kaynağı oldu." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.