pendik escort bayan
ak

Türktraktör Güvenli Sürüş Eğitimleri Başladı

Spor 10.04.2018 - 10:33, Güncelleme: 10.04.2018 - 10:33
 

Türktraktör Güvenli Sürüş Eğitimleri Başladı

Şirket, "Bilinçli Çiftçi Güvenli Tarım" sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki güvenli sürüş saha eğitimleri veriyor

İSTANBUL (AA) - TürkTraktör, traktör kazalarında yaşanan kayıpları azaltmak ve bu konuya yönelik farkındalığı artırmak amacıyla hayata geçirdiği "Bilinçli Çiftçi Güvenli Tarım" sosyal sorumluluk projesi kapsamında güvenli sürüş eğitimlerine başladı.Şirketin açıklamasına göre, Türkiye'de her gün meydana gelen ortalama 9 traktör kazası, hem can hem de mal kaybına yol açıyor. Bu kazalarda yaşanan kayıpları azaltmak ve bu konuya yönelik farkındalığı artırmak amacıyla 2017 yılı sonunda TürkTraktör tarafından "Bilinçli Çiftçi Güvenli Tarım" sosyal sorumluluk projesini başlattı. Projenin ilk adımı olarak bir dijital eğitim yarışması düzenlendi. 9 haftada toplamda 11 bin 500'den fazla kişinin katıldığı bu yarışmada, temel bazı bilgilerin bilinmediği ve alınması gereken güvenlik tedbirlerinin de alınmadığı tespit edildi. Yüzde 90'ı traktörü sahibi ve yüzde 93'ü de ehliyetli traktör kullanıcısı olan katılımcıların yüzde 55'i yarışma sonunda Güvenli Sürüş Eğitimi almak istediklerini de ifade etti.Bu tespitler üzerine TürkTraktör, New Holland ve Case IH bayileri ile birlikte "Bilinçli çiftçi ile yollar güvende" sloganıyla farklı şehirlerde güvenli sürüş eğitimlerine başladı.Yılın hemen başında Manisa Soma'da, martta da Ankara'da düzenlenen güvenli sürüş eğitim ve etkinliklerinde çiftçilerle bir araya gelen TürkTraktör Akademi eğitmenleri ve bayileri, nisan ayı programı kapsamında yer alan Diyarbakır ve Adana eğitimlerini de tamamladı.TürkTraktör Akademi eğitmenleri ve bayileri nisanda Konya, Manisa, İzmir ve Tekirdağ'daki çiftçilerle de buluşacak ve katılımcılara teorik bilgilendirmeleri yaparken sahada doğru ve güvenli traktör kullanımını deneyimleten teknik eğitimler verecek.Yıl boyunca Türkiye'nin farklı illerinde devam edecek eğitimler ve proje kapsamında hayata geçirilen diğer çalışmalara www.bilincliciftci.com adresinden ve projenin Facebook hesabı olan @bilincliciftci/ adreslerinden ulaşılabiliyor.Bu hareketle tarım sektöründe yaşanacak her tür iş gücü kaybı nedeniyle ulusal ekonomide ortaya çıkacak kayıpları azaltmak da hedefler arasında yer alıyor.
Şirket, "Bilinçli Çiftçi Güvenli Tarım" sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki güvenli sürüş saha eğitimleri veriyor

İSTANBUL (AA) - TürkTraktör, traktör kazalarında yaşanan kayıpları azaltmak ve bu konuya yönelik farkındalığı artırmak amacıyla hayata geçirdiği "Bilinçli Çiftçi Güvenli Tarım" sosyal sorumluluk projesi kapsamında güvenli sürüş eğitimlerine başladı.

Şirketin açıklamasına göre, Türkiye'de her gün meydana gelen ortalama 9 traktör kazası, hem can hem de mal kaybına yol açıyor. Bu kazalarda yaşanan kayıpları azaltmak ve bu konuya yönelik farkındalığı artırmak amacıyla 2017 yılı sonunda TürkTraktör tarafından "Bilinçli Çiftçi Güvenli Tarım" sosyal sorumluluk projesini başlattı.

Projenin ilk adımı olarak bir dijital eğitim yarışması düzenlendi. 9 haftada toplamda 11 bin 500'den fazla kişinin katıldığı bu yarışmada, temel bazı bilgilerin bilinmediği ve alınması gereken güvenlik tedbirlerinin de alınmadığı tespit edildi. Yüzde 90'ı traktörü sahibi ve yüzde 93'ü de ehliyetli traktör kullanıcısı olan katılımcıların yüzde 55'i yarışma sonunda Güvenli Sürüş Eğitimi almak istediklerini de ifade etti.

Bu tespitler üzerine TürkTraktör, New Holland ve Case IH bayileri ile birlikte "Bilinçli çiftçi ile yollar güvende" sloganıyla farklı şehirlerde güvenli sürüş eğitimlerine başladı.Yılın hemen başında Manisa Soma'da, martta da Ankara'da düzenlenen güvenli sürüş eğitim ve etkinliklerinde çiftçilerle bir araya gelen TürkTraktör Akademi eğitmenleri ve bayileri, nisan ayı programı kapsamında yer alan Diyarbakır ve Adana eğitimlerini de tamamladı.

TürkTraktör Akademi eğitmenleri ve bayileri nisanda Konya, Manisa, İzmir ve Tekirdağ'daki çiftçilerle de buluşacak ve katılımcılara teorik bilgilendirmeleri yaparken sahada doğru ve güvenli traktör kullanımını deneyimleten teknik eğitimler verecek.

Yıl boyunca Türkiye'nin farklı illerinde devam edecek eğitimler ve proje kapsamında hayata geçirilen diğer çalışmalara www.bilincliciftci.com adresinden ve projenin Facebook hesabı olan @bilincliciftci/ adreslerinden ulaşılabiliyor.Bu hareketle tarım sektöründe yaşanacak her tür iş gücü kaybı nedeniyle ulusal ekonomide ortaya çıkacak kayıpları azaltmak da hedefler arasında yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.