pendik escort bayan
ak

Türkiye'nin En İyi Drift Pilotları İzmit'te Buluşacak

Spor 31.05.2019 - 12:03, Güncelleme: 31.05.2019 - 12:03
 

Türkiye'nin En İyi Drift Pilotları İzmit'te Buluşacak

Etkinliği şampiyon bitiren pilot, 1 Eylül’de İstanbul’da düzenlenecek Red Bull Car Park Drift Dünya Finali'nde Türkiye'yi temsil edecek

İSTANBUL (AA) - Red Bull Car Park Drift'in Türkiye Finali, 30 Haziran'da İzmit Körfez Pisti'nde gerçekleştirilecek. Red Bull tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin en iyi drift pilotları, Red Bull Car Park Drift’te tozu dumana katacak. Birbirinden hızlı 20 yarışçı, güçlü otomobilleri ile hem bol dumanlı zirve mücadelesi verecek hem de izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Büyük heyecana sahne olacak yarışın Türkiye Finali, 30 Haziran'da İzmit Körfez Pisti'nde düzenlenecek.Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Drift federasyonlarının ortaklığı ile gerçekleşecek organizasyonda birbirinden hızlı yarışçılar hünerlerini sergilerken, seyirciler de bu aksiyonun sonuna kadar keyfini çıkaracak. Ücretsiz olan ve aksiyon tutkunu olan herkesin takip edebileceği etkinliği şampiyon bitiren pilot, 1 Eylül’de İstanbul’da düzenlenecek Red Bull Car Park Drift Dünya Finali'nde Türkiye'yi temsil edecek.
Etkinliği şampiyon bitiren pilot, 1 Eylül’de İstanbul’da düzenlenecek Red Bull Car Park Drift Dünya Finali'nde Türkiye'yi temsil edecek

İSTANBUL (AA) - Red Bull Car Park Drift'in Türkiye Finali, 30 Haziran'da İzmit Körfez Pisti'nde gerçekleştirilecek.

Red Bull tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin en iyi drift pilotları, Red Bull Car Park Drift’te tozu dumana katacak.

Birbirinden hızlı 20 yarışçı, güçlü otomobilleri ile hem bol dumanlı zirve mücadelesi verecek hem de izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Büyük heyecana sahne olacak yarışın Türkiye Finali, 30 Haziran'da İzmit Körfez Pisti'nde düzenlenecek.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Drift federasyonlarının ortaklığı ile gerçekleşecek organizasyonda birbirinden hızlı yarışçılar hünerlerini sergilerken, seyirciler de bu aksiyonun sonuna kadar keyfini çıkaracak.

Ücretsiz olan ve aksiyon tutkunu olan herkesin takip edebileceği etkinliği şampiyon bitiren pilot, 1 Eylül’de İstanbul’da düzenlenecek Red Bull Car Park Drift Dünya Finali'nde Türkiye'yi temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.