pendik escort bayan
ak

Türkiye’nin En Büyük 3x3 Basketbol Turu İzmir'e Taşınıyor

Spor 27.06.2019 - 13:13, Güncelleme: 27.06.2019 - 13:13
 

Türkiye’nin En Büyük 3x3 Basketbol Turu İzmir'e Taşınıyor

TBF 3x3 Red Bull Reign Basketbol Turu'nda ikinci eleme turnuvası, 28-30 Haziran'da İzmir Bostanlı sahilinde gerçekleştirilecek

İSTANBUL (AA) - Red Bull ile Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği TBF 3x3 Red Bull Reign Basketbol Turu’nda ikinci eleme turnuvası İzmir’de yapılacak. Red Bull açıklamasına göre, sokak basketboluna olan ilgiyi artırmak için düzenlenen TBF 3x3 Red Bull Reign Basketbol Turu’nda ikinci eleme turnuvası, 28-30 Haziran'da İzmir Bostanlı sahilinde gerçekleştirilecek. İstanbul’da başlayan ve 3x3 milli takım "Red Light"ın kazandığı eleme sonrasında meydan okuma İzmir, Bursa, Çanakkale ve Kuşadası’na taşınacak. Elemeleri geçerek Türkiye finaline gelecek takımlar ise 20 Temmuz’da şampiyonluk için mücadele edecek. Türkiye şampiyonu olan takım, Kanada'nın Toronto şehrinde düzenlenecek Red Bull Reign Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme şansına sahip olacak. Şampiyona heyecanını yaşamak isteyenler, RedBull.com/3x3 internet adresinden detaylı bilgi ve kayıt sayfasına ulaşabiliyor. - 3x3 hakkında Verilen bilgiye göre, popüler basketboldan farklı olarak yarı saha ölçülerinde oynanan 3x3 basketbol, son yıllarda yapılan atılımlarla büyük bir izleyici kitlesine kavuştu. Basketbolun daha dinamik olan hali 3x3'te üç oyunculu iki takım standart bir yarı saha içerisinde karşılaşıyor. 3x3 basketbol, uluslararası yarışma formatında ilk defa profesyonel bir şekilde 2010 yılında Singapur'da düzenlenen Gençlik Olimpiyat Oyunları’nda yer aldı ve sonrasında yıllık bazda düzenlenen 3x3 Dünya Turu ile kendine sağlam bir yer edindi. Popülaritesi artan spor, 2020 Tokyo Olimpiyatları takvimine de dahil edildi.
TBF 3x3 Red Bull Reign Basketbol Turu'nda ikinci eleme turnuvası, 28-30 Haziran'da İzmir Bostanlı sahilinde gerçekleştirilecek

İSTANBUL (AA) - Red Bull ile Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği TBF 3x3 Red Bull Reign Basketbol Turu’nda ikinci eleme turnuvası İzmir’de yapılacak.

Red Bull açıklamasına göre, sokak basketboluna olan ilgiyi artırmak için düzenlenen TBF 3x3 Red Bull Reign Basketbol Turu’nda ikinci eleme turnuvası, 28-30 Haziran'da İzmir Bostanlı sahilinde gerçekleştirilecek.

İstanbul’da başlayan ve 3x3 milli takım "Red Light"ın kazandığı eleme sonrasında meydan okuma İzmir, Bursa, Çanakkale ve Kuşadası’na taşınacak. Elemeleri geçerek Türkiye finaline gelecek takımlar ise 20 Temmuz’da şampiyonluk için mücadele edecek.

Türkiye şampiyonu olan takım, Kanada'nın Toronto şehrinde düzenlenecek Red Bull Reign Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil etme şansına sahip olacak. Şampiyona heyecanını yaşamak isteyenler, RedBull.com/3x3 internet adresinden detaylı bilgi ve kayıt sayfasına ulaşabiliyor.


- 3x3 hakkında


Verilen bilgiye göre, popüler basketboldan farklı olarak yarı saha ölçülerinde oynanan 3x3 basketbol, son yıllarda yapılan atılımlarla büyük bir izleyici kitlesine kavuştu.

Basketbolun daha dinamik olan hali 3x3'te üç oyunculu iki takım standart bir yarı saha içerisinde karşılaşıyor. 3x3 basketbol, uluslararası yarışma formatında ilk defa profesyonel bir şekilde 2010 yılında Singapur'da düzenlenen Gençlik Olimpiyat Oyunları’nda yer aldı ve sonrasında yıllık bazda düzenlenen 3x3 Dünya Turu ile kendine sağlam bir yer edindi. Popülaritesi artan spor, 2020 Tokyo Olimpiyatları takvimine de dahil edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.