pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türkiye'nin Büyüme Rakamları Değerlendirmesi

30.03.2018 - 14:58, Güncelleme: 30.03.2018 - 14:58
 

Türkiye'nin Büyüme Rakamları Değerlendirmesi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 2017 yılı büyüme rakamlarını değerlendirdi.KAYSO'dan yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 2017 yılı büyüme rakamlarını değerlendirdi.KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin sanayi sektörü öncülüğünde büyük bir başarıya imza attığını belirten Büyüksimitci, yakalanan güçlü büyüme oranında sanayi sektörünün önemli bir rol oynadığını ifade etti. Yıllık yüzde 7,4 büyüme rakamı ile Türkiye'nin G20 ekonomileri içinde birinci sırada yer aldığına dikkat çeken Büyüksimitci, şunları kaydetti:"Aslında bu güçlü büyüme rakamları, içinden geçtiğimiz bu zor süreçte devletimizle iş dünyamızın birlikte ortaya koyduğu performansın da bir sonucudur. Devletimizin üretim, ihracat ve yatırıma verdiği destekler, önümüzdeki süreçte büyümeye daha fazla katkı sağlayacaktır. Sanayi öncülüğünde yüksek büyümeyi sürdürülebilir kılacak adımların atılmaya devam edilmesi halinde, Türkiye'nin ufkunun açık olduğunu söyleyebiliriz."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 2017 yılı büyüme rakamlarını değerlendirdi.KAYSO'dan yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 2017 yılı büyüme rakamlarını değerlendirdi.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin sanayi sektörü öncülüğünde büyük bir başarıya imza attığını belirten Büyüksimitci, yakalanan güçlü büyüme oranında sanayi sektörünün önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Yıllık yüzde 7,4 büyüme rakamı ile Türkiye'nin G20 ekonomileri içinde birinci sırada yer aldığına dikkat çeken Büyüksimitci, şunları kaydetti:

"Aslında bu güçlü büyüme rakamları, içinden geçtiğimiz bu zor süreçte devletimizle iş dünyamızın birlikte ortaya koyduğu performansın da bir sonucudur. Devletimizin üretim, ihracat ve yatırıma verdiği destekler, önümüzdeki süreçte büyümeye daha fazla katkı sağlayacaktır.

Sanayi öncülüğünde yüksek büyümeyi sürdürülebilir kılacak adımların atılmaya devam edilmesi halinde, Türkiye'nin ufkunun açık olduğunu söyleyebiliriz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.