pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türkiye'de Kalabilmek İçin Taksi Çaldı

19.02.2018 - 09:48, Güncelleme: 19.02.2018 - 09:48
 

Türkiye'de Kalabilmek İçin Taksi Çaldı

Eskişehir'de bir hafta sonra ülkeyi terk etmek zorunda olan Iraklı bir turistin cezaevinde de olsa Türkiye'de kalabilmek için bir taksiyi çaldığı öne sürüldü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, bir hafta sonra terk etmek zorunda olduğu Türkiye'de cezaevinde de olsa yaşayabilmek için taksi çaldığı iddia edilen Iraklı bir turist yakalandı.Alınan bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki bir taksi durağına gelen Irak uyruklu Ali Sameer K. (26), Salih Baysal'a ait park halindeki 26 T 0049 plakalı taksiyi çaldı.İhbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatan polis, kovalamaca sonucu şüpheli Ali Sameer K'yi, Kıravdan Mahallesi yakınlarında yakaladı.Gözaltına alınan zanlının, emniyetteki ifadesinde, turist olarak geldiği ve bir hafta sonra terk etmek zorunda olduğu Türkiye'de cezaevinde de olsa kalabilmek için bu suçu işlediğini belirtiği öğrenildi.
Eskişehir'de bir hafta sonra ülkeyi terk etmek zorunda olan Iraklı bir turistin cezaevinde de olsa Türkiye'de kalabilmek için bir taksiyi çaldığı öne sürüldü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, bir hafta sonra terk etmek zorunda olduğu Türkiye'de cezaevinde de olsa yaşayabilmek için taksi çaldığı iddia edilen Iraklı bir turist yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Hoşnudiye Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki bir taksi durağına gelen Irak uyruklu Ali Sameer K. (26), Salih Baysal'a ait park halindeki 26 T 0049 plakalı taksiyi çaldı.

İhbar üzerine olayla ilgili çalışma başlatan polis, kovalamaca sonucu şüpheli Ali Sameer K'yi, Kıravdan Mahallesi yakınlarında yakaladı.

Gözaltına alınan zanlının, emniyetteki ifadesinde, turist olarak geldiği ve bir hafta sonra terk etmek zorunda olduğu Türkiye'de cezaevinde de olsa kalabilmek için bu suçu işlediğini belirtiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.