pendik escort bayan
ak

Türkiye'de "Huzur" Uygulaması

10.12.2016 - 09:13, Güncelleme: 10.12.2016 - 09:13
 

Türkiye'de "Huzur" Uygulaması

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 310 polisin katıldığı "Huzur" operasyonunda kent genelinde eğlence mekanları ve umuma açık yerler denetlendi.Merkez ve Kaman,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 310 polisin katıldığı "Huzur" operasyonunda kent genelinde eğlence mekanları ve umuma açık yerler denetlendi.Merkez ve Kaman, Mucur, Çiçekdağı, Boztepe, Akpınar ve Akçakent ilçelerinde, İl Emniyet Müdürlüğünün, Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Güvenlik ve Trafik Şube Müdürlüğü polis ekipleri genel uygulama yaptı.İl merkezinde Terme, Ankara, Lise, Atatürk caddeleri ile bağlantılı cadde, sokak ve kavşak noktaları ile ilçe giriş çıkışlarında asayiş uygulaması yapıldı. 310 polisin katıldığı uygulamalarda, polisler genel bilgi tarama (GBT) kontrolleri kapsamında 877 kişinin kimlik kontrolünü yaparken, 11 şahıs hakkında işlem yapıldı. Uygulamada, aranan şahıslar, izinsiz silah ve bıçak taşıyan şüpheliler ile uyuşturucu satıcılarına yönelik denetimler gerçekleştirildi. Yaklaşık 4 saat süren uygulamada Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kontrol ettikleri 485 araçtan 17'sine idari işlem yaptı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 310 polisin katıldığı "Huzur" operasyonunda kent genelinde eğlence mekanları ve umuma açık yerler denetlendi.Merkez ve Kaman,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de 310 polisin katıldığı "Huzur" operasyonunda kent genelinde eğlence mekanları ve umuma açık yerler denetlendi.

Merkez ve Kaman, Mucur, Çiçekdağı, Boztepe, Akpınar ve Akçakent ilçelerinde, İl Emniyet Müdürlüğünün, Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Güvenlik ve Trafik Şube Müdürlüğü polis ekipleri genel uygulama yaptı.

İl merkezinde Terme, Ankara, Lise, Atatürk caddeleri ile bağlantılı cadde, sokak ve kavşak noktaları ile ilçe giriş çıkışlarında asayiş uygulaması yapıldı.

310 polisin katıldığı uygulamalarda, polisler genel bilgi tarama (GBT) kontrolleri kapsamında 877 kişinin kimlik kontrolünü yaparken, 11 şahıs hakkında işlem yapıldı.

Uygulamada, aranan şahıslar, izinsiz silah ve bıçak taşıyan şüpheliler ile uyuşturucu satıcılarına yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Yaklaşık 4 saat süren uygulamada Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kontrol ettikleri 485 araçtan 17'sine idari işlem yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.