pendik escort bayan
ak

Türkiye'de "Huzur" Operasyonu

10.12.2016 - 00:08, Güncelleme: 10.12.2016 - 00:08
 

Türkiye'de "Huzur" Operasyonu

Konya'da 853 polisin katılımıyla "Huzur" uygulaması gerçekleştirildi

KONYA (AA) - Türkiye genelinde akşam saatlerinde başlayan "Huzur" operasyonu kapsamında, Konya'da 853 polisin katılımıyla sabit yol uygulaması ve eğlence mekanları ile umuma açık yerlerde denetimler yapıldı.İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki 853 polis, kent merkezindeki yollarda, eğlence mekanları ve umuma açık yerlerde "Huzur" uygulaması gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında 2 bin 500 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılarak, 350 araç ve 55 iş yeri arandı. Bazı suçlardan aranan 15 kişiyi yakalayan ekipler, 6 iş yerinin sorumluları hakkında idari işlem uyguladı.
Konya'da 853 polisin katılımıyla "Huzur" uygulaması gerçekleştirildi

KONYA (AA) - Türkiye genelinde akşam saatlerinde başlayan "Huzur" operasyonu kapsamında, Konya'da 853 polisin katılımıyla sabit yol uygulaması ve eğlence mekanları ile umuma açık yerlerde denetimler yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki 853 polis, kent merkezindeki yollarda, eğlence mekanları ve umuma açık yerlerde "Huzur" uygulaması gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında 2 bin 500 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılarak, 350 araç ve 55 iş yeri arandı.

Bazı suçlardan aranan 15 kişiyi yakalayan ekipler, 6 iş yerinin sorumluları hakkında idari işlem uyguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.