pendik escort bayan
ak

"Türkiye'de Benim İçin Yapılan İyilikleri Hiç Unutmayacağım"

Siyaset 28.11.2017 - 10:13, Güncelleme: 28.11.2017 - 10:13
 

"Türkiye'de Benim İçin Yapılan İyilikleri Hiç Unutmayacağım"

Kapadokya gezisi için geldiği Aksaray'da kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılan ve 9 gün süren tedavisinin ardından iyileşmesi için kentte misafir edilen 75 yaşındaki Çinli Li Ruılıan, kendisine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı Türk halkına

AKSARAY (AA) - TURAN KAZAK - Kapadokya gezisi için geldiği Aksaray'da geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılan ve 9 gün süren tedavisinin ardından iyileşmesi için kentte misafir edilen 75 yaşındaki Çinli Li Ruılıan, kendisine gösterilen ilgiden dolayı Türk halkına teşekkür etti.Aksaray'a 11 Kasım'da gelen Li, şiddetli göğüs ağrısı şikayeti ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aynı zamanda şeker hastası olan ve yapılan tetkiklerde kalp krizi geçirdiği belirlenen Li'nin, başarılı bir ameliyatla stent takılarak tıkalı damarı açıldı. Hastanede 9 gün süren tedavinin ardından sağlığına kavuşan ve taburcu edilen Li, iyileşme sürecinin rahat geçirmesi için de bir otele yerleştirildi. Burada Çin'den gelen bir hemşire gözetiminde tedavisine devam edilen Li, bu süreçte kendisine gösterilen yakın ilgiden dolayı Türk halkı adına Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya teşekkür mektubu yazdı.Kentten çeşitli hediyelerle ayrılan Li, belediye tarafından tahsis edilen özel araçla 250 kilometre mesafedeki Ankara Esenboğa Havaalanına uğurlandı.- "Böyle bir ilgi ile karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim"Li, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastaneye geldiği andan itibaren hem doktorlar ve hemşireler hem de yetkililerin kendisini hiç yalnız bırakmadığını söyledi.Kendisine gösterilen misafirperverliği ömrünün sonuna kadar unutmayacağını dile getiren Li, şöyle devam etti:"Böyle bir ilgi ile karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. Burada bulunduğum sürece Türk halkı, hastanedeki hemşireler çok sıcak davrandılar. Belediye başkanımız değerli zamanını ayırarak ziyarete geldi. Türk halkının misafirperverliğinden dolayı çok mutlu oldum. Çin'e döndüğümde, Türk halkının misafirperver, dostane yaklaşımını ve bana yapılan iyilikleri herkese anlatacağım. Türkiye'de bana yapılan iyilikleri hiç unutmayacağım. Türk halkı daima kalbimde olacak." Li, sağlığının elverdiği takdirde Türkiye'ye yeniden gelmeyi çok istediğine değinerek, "Artık burası ile aramızda bir bağ oluştu. Yapılan iyilikler için teşekkür etmek amacıyla bir mektup kaleme aldım. Mektubumda bir yabancı olarak Türkiye'de zor durumda kaldığımda bana yalnızlığımı hissettirmedikleri için teşekkür ettim." diye konuştu.- "Misafirlerimiz bizim için çok önemli"Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Türkiye'nin misafirperverliğini her fırsatta gösterdiklerine işaret ederek, "Misafirimizin kalp krizini atlatarak hayata dönmesi bizleri çok mutlu etti. Buraya gelen misafirlerimiz bizim için çok önemli. Kendisi için üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalıştık. İyileştikten sonra Kapadokya ve Ihlara Vadisi'ne bir kez daha davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Kapadokya gezisi için geldiği Aksaray'da kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılan ve 9 gün süren tedavisinin ardından iyileşmesi için kentte misafir edilen 75 yaşındaki Çinli Li Ruılıan, kendisine gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı Türk halkına

AKSARAY (AA) - TURAN KAZAK - Kapadokya gezisi için geldiği Aksaray'da geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılan ve 9 gün süren tedavisinin ardından iyileşmesi için kentte misafir edilen 75 yaşındaki Çinli Li Ruılıan, kendisine gösterilen ilgiden dolayı Türk halkına teşekkür etti.

Aksaray'a 11 Kasım'da gelen Li, şiddetli göğüs ağrısı şikayeti ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aynı zamanda şeker hastası olan ve yapılan tetkiklerde kalp krizi geçirdiği belirlenen Li'nin, başarılı bir ameliyatla stent takılarak tıkalı damarı açıldı.

Hastanede 9 gün süren tedavinin ardından sağlığına kavuşan ve taburcu edilen Li, iyileşme sürecinin rahat geçirmesi için de bir otele yerleştirildi.

Burada Çin'den gelen bir hemşire gözetiminde tedavisine devam edilen Li, bu süreçte kendisine gösterilen yakın ilgiden dolayı Türk halkı adına Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya teşekkür mektubu yazdı.

Kentten çeşitli hediyelerle ayrılan Li, belediye tarafından tahsis edilen özel araçla 250 kilometre mesafedeki Ankara Esenboğa Havaalanına uğurlandı.

- "Böyle bir ilgi ile karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim"

Li, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastaneye geldiği andan itibaren hem doktorlar ve hemşireler hem de yetkililerin kendisini hiç yalnız bırakmadığını söyledi.

Kendisine gösterilen misafirperverliği ömrünün sonuna kadar unutmayacağını dile getiren Li, şöyle devam etti:

"Böyle bir ilgi ile karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim. Burada bulunduğum sürece Türk halkı, hastanedeki hemşireler çok sıcak davrandılar. Belediye başkanımız değerli zamanını ayırarak ziyarete geldi. Türk halkının misafirperverliğinden dolayı çok mutlu oldum.

Çin'e döndüğümde, Türk halkının misafirperver, dostane yaklaşımını ve bana yapılan iyilikleri herkese anlatacağım. Türkiye'de bana yapılan iyilikleri hiç unutmayacağım. Türk halkı daima kalbimde olacak."

Li, sağlığının elverdiği takdirde Türkiye'ye yeniden gelmeyi çok istediğine değinerek, "Artık burası ile aramızda bir bağ oluştu. Yapılan iyilikler için teşekkür etmek amacıyla bir mektup kaleme aldım. Mektubumda bir yabancı olarak Türkiye'de zor durumda kaldığımda bana yalnızlığımı hissettirmedikleri için teşekkür ettim." diye konuştu.

- "Misafirlerimiz bizim için çok önemli"

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Türkiye'nin misafirperverliğini her fırsatta gösterdiklerine işaret ederek, "Misafirimizin kalp krizini atlatarak hayata dönmesi bizleri çok mutlu etti. Buraya gelen misafirlerimiz bizim için çok önemli. Kendisi için üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalıştık. İyileştikten sonra Kapadokya ve Ihlara Vadisi'ne bir kez daha davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.