pendik escort bayan
ak

Türkiye Üçüncüsü Minik Judocu Başkan Acehan’ı Ziyaret Etti

25.07.2016 - 19:43, Güncelleme: 25.07.2016 - 19:43
 

Türkiye Üçüncüsü Minik Judocu Başkan Acehan’ı Ziyaret Etti

ANKARA (AA) - İzmir’de düzenlenen Türkiye Judo Şampiyonası’nda 3'üncü olan Hatice Koçyiğit, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı ziyaret etti....

ANKARA (AA) - İzmir’de düzenlenen Türkiye Judo Şampiyonası’nda 3'üncü olan Hatice Koçyiğit, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı ziyaret etti. Koçyiğit’i makamında kabul eden Acehan, minik sporcuya elde etti başarıdan dolayı tebrik etti. Ziyarete kardeşi İrfan Buğra Koçyiğit ile gelen Hatice Koçyiğit, üçüncülük madalyasını Başkan Acehan’a verdi. Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde oluşturdukları takımın Türkiye şampiyonasında önemli derece elde ettiğini aktaran Acehan, ilçedeki gençlerin ve çocukların başarılarının kendisini gururlandığını kaydetti.Acehan, şöyle devam etti;’’Belediyemizin desteğiyle kurulan takımda yaklaşık 70 çocuğumuz judo branşında spor yapıyor. Bu öğrencilerimizin Türkiye genelinde düzenlenen şampiyonalara katılımını sağlıyoruz. İçlerinden iki sporcumuz Türkiye Judo Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen turnuvaya Ankara’yı temsilen katıldı. Türkiye genelinden yüzlerce sporcunun katıldığı şampiyona da, 44 kilogramda yarışan sporcumuz Hatice Koçyiğit Türkiye 3'üncüsü olarak bizlere büyük bir sevinç yaşattı. İrfan Buğra Koçyiğit’te bu turnuvaya katılmıştı ancak o dereceye giremedi. Olsun, yine de Çubuk’u İzmir’de temsil ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte daha iyi başarılar elde edeceğine ben inanıyorum.’’ Eğitime başlarken Başkan Acehan’a verdikleri sözü yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını anlatan Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı Antrenörü Ahmet Koçyiğit, ’’Başkanımıza hem yurt içinde hem de yurtdışında önemli başarılar elde edeceğimiz konusunda söz vermiştim. Üç ay sonra ABD'nin Miami şehrinde yapılacak turnuvaya katılmakla bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Önümüzdeki yıldan itibaren çok sayıda sporcumuzla katılacağımız turnuvalarda inşallah daha çok başarılarla ilçemizin adını en iyi şekilde duyuracağız.’’ diye konuştu. Minik judocu Hatice Koçyiğit ise ‘’İlçemize kazandırdığım madalyadan ve Ankara ilinden tek madalya kazanan sporcu olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Beni yetiştiren başta annem olmak üzere, judo hocama ve tüm destek olan herkese teşekkür ediyorum. Madalyam tüm Çubuk halkına armağan olsun.’’ ifadesini kullandı. Türkiye üçüncüsü Hatice Koçyiğit ve turnuvaya katılan kardeşi İrfan Buğra Koçyiğit, Başkan Acehan tarafından ödüllendirildi.
ANKARA (AA) - İzmir’de düzenlenen Türkiye Judo Şampiyonası’nda 3'üncü olan Hatice Koçyiğit, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı ziyaret etti....

ANKARA (AA) - İzmir’de düzenlenen Türkiye Judo Şampiyonası’nda 3'üncü olan Hatice Koçyiğit, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ı ziyaret etti.

Koçyiğit’i makamında kabul eden Acehan, minik sporcuya elde etti başarıdan dolayı tebrik etti.

Ziyarete kardeşi İrfan Buğra Koçyiğit ile gelen Hatice Koçyiğit, üçüncülük madalyasını Başkan Acehan’a verdi.

Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde oluşturdukları takımın Türkiye şampiyonasında önemli derece elde ettiğini aktaran Acehan, ilçedeki gençlerin ve çocukların başarılarının kendisini gururlandığını kaydetti.

Acehan, şöyle devam etti;

’’Belediyemizin desteğiyle kurulan takımda yaklaşık 70 çocuğumuz judo branşında spor yapıyor. Bu öğrencilerimizin Türkiye genelinde düzenlenen şampiyonalara katılımını sağlıyoruz. İçlerinden iki sporcumuz Türkiye Judo Federasyonu tarafından İzmir’de düzenlenen turnuvaya Ankara’yı temsilen katıldı. Türkiye genelinden yüzlerce sporcunun katıldığı şampiyona da, 44 kilogramda yarışan sporcumuz Hatice Koçyiğit Türkiye 3'üncüsü olarak bizlere büyük bir sevinç yaşattı. İrfan Buğra Koçyiğit’te bu turnuvaya katılmıştı ancak o dereceye giremedi. Olsun, yine de Çubuk’u İzmir’de temsil ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte daha iyi başarılar elde edeceğine ben inanıyorum.’’

Eğitime başlarken Başkan Acehan’a verdikleri sözü yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını anlatan Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı Antrenörü Ahmet Koçyiğit, ’’Başkanımıza hem yurt içinde hem de yurtdışında önemli başarılar elde edeceğimiz konusunda söz vermiştim. Üç ay sonra ABD'nin Miami şehrinde yapılacak turnuvaya katılmakla bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Önümüzdeki yıldan itibaren çok sayıda sporcumuzla katılacağımız turnuvalarda inşallah daha çok başarılarla ilçemizin adını en iyi şekilde duyuracağız.’’ diye konuştu.

Minik judocu Hatice Koçyiğit ise ‘’İlçemize kazandırdığım madalyadan ve Ankara ilinden tek madalya kazanan sporcu olmaktan büyük bir onur duyuyorum. Beni yetiştiren başta annem olmak üzere, judo hocama ve tüm destek olan herkese teşekkür ediyorum. Madalyam tüm Çubuk halkına armağan olsun.’’ ifadesini kullandı.

Türkiye üçüncüsü Hatice Koçyiğit ve turnuvaya katılan kardeşi İrfan Buğra Koçyiğit, Başkan Acehan tarafından ödüllendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.