pendik escort bayan
ak

Türkiye Somali'deki Terör Eylemlerini Kınadı

22.12.2018 - 17:23, Güncelleme: 22.12.2018 - 17:23
 

Türkiye Somali'deki Terör Eylemlerini Kınadı

Dışişleri Bakanlığı:- "Mogadişu'da bu sabah bomba yüklü araçlarla gerçekleştirilen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan terör eylemlerini şiddetle kınıyoruz"

ANKARA (AA) - Türkiye, Somali'nin başkenti Mogadişu'da gerçekleştirilen terör eylemlerini kınadı.Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Mogadişu'da bu sabah bomba yüklü araçlarla gerçekleştirilen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan terör eylemlerini şiddetle kınıyoruz. Bu alçak saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, dost ve kardeş Somali hükümeti ve halkına başsağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı. Somali'nin başkenti Mogadişu'da bugün bir kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında 16 kişi ölmüş, 20'den fazla kişi yaralanmıştı. Saldırıların sorumluluğunu terör örgütü Eş-Şebab üstlenmişti.
Dışişleri Bakanlığı:- "Mogadişu'da bu sabah bomba yüklü araçlarla gerçekleştirilen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan terör eylemlerini şiddetle kınıyoruz"

ANKARA (AA) - Türkiye, Somali'nin başkenti Mogadişu'da gerçekleştirilen terör eylemlerini kınadı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Mogadişu'da bu sabah bomba yüklü araçlarla gerçekleştirilen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan terör eylemlerini şiddetle kınıyoruz. Bu alçak saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa, dost ve kardeş Somali hükümeti ve halkına başsağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Somali'nin başkenti Mogadişu'da bugün bir kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında 16 kişi ölmüş, 20'den fazla kişi yaralanmıştı. Saldırıların sorumluluğunu terör örgütü Eş-Şebab üstlenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.