pendik escort bayan
ak

Türkiye Sandık Başında

24.06.2018 - 16:03, Güncelleme: 24.06.2018 - 16:03
 

Türkiye Sandık Başında

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için sandık başına gitti. Piri Reis İlkokulu’na...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için sandık başına gitti. Piri Reis İlkokulu’na eşi Seher Şeker ile gelen AK Parti Milletvekili Recep Şeker, burada sandıkları tek tek gezerek görevlilerden bilgi aldı. Sandık başındaki vatandaşlar ile de görüşen Şeker, daha sonra oy kullanacağı sandık başına geçti. Oy kullanma işlemi sonrası gazetecilere açıklama yapan Şeker, bugünün tüm vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti. 24 Haziran seçimlerinin ülke yönetim şeklinin yeni haliyle uygulanacağı ilk seçim olduğunu belirten Şeker, şunları kaydetti: “Sahada gördüğümüz kadarıyla insanımız bu olayın önemini, ehemmiyetini anlamış. Sandıklara da ciddi manada katılım var. İnsanımız ülkenin konumunu gayet güzel anlamış vaziyette. Ben bunun ilimizdeki adaylarımıza, ülkemizdeki adaylarımıza, tüm insanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah yarından itibaren ülke daha güçlü, daha güzel bir yönetim sistemiyle karşı karşıya olacak.”
KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için sandık başına gitti. Piri Reis İlkokulu’na...

KARAMAN (AA) - AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için sandık başına gitti.

Piri Reis İlkokulu’na eşi Seher Şeker ile gelen AK Parti Milletvekili Recep Şeker, burada sandıkları tek tek gezerek görevlilerden bilgi aldı.

Sandık başındaki vatandaşlar ile de görüşen Şeker, daha sonra oy kullanacağı sandık başına geçti.

Oy kullanma işlemi sonrası gazetecilere açıklama yapan Şeker, bugünün tüm vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

24 Haziran seçimlerinin ülke yönetim şeklinin yeni haliyle uygulanacağı ilk seçim olduğunu belirten Şeker, şunları kaydetti:

“Sahada gördüğümüz kadarıyla insanımız bu olayın önemini, ehemmiyetini anlamış. Sandıklara da ciddi manada katılım var. İnsanımız ülkenin konumunu gayet güzel anlamış vaziyette. Ben bunun ilimizdeki adaylarımıza, ülkemizdeki adaylarımıza, tüm insanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah yarından itibaren ülke daha güçlü, daha güzel bir yönetim sistemiyle karşı karşıya olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.